ang våran kompis presidenten

Okej.
Man kan väl lugnt säga att det inte var den riktiga Barack Obama jag och Annika såg i lördags. Vi tyckte ju att det var lite konstigt att han inte hade mer säkerhetsfolk runt sig (och att han inte hade nåra gråa hårstrån) men vi köpte ju att det var dom, båda två var så sjukt lika!
Men idag kom han på riktigt och det är beväpnade poliser i hela stan och avspärrningar och tidningarna bevakar minsta steg han tar. Imorse när jag stog på jobbet så rapporterade dom från han ankomst på Gardemoen och deras största samtalsämne var om han skulle stanna och vinka på trappan till flygplanet eller inte. Och sen hur han skulle åka in till Oslo, i helikopter eller bil.
Så nej, det var inte han. Och apropå det, fett farligt att gå runt sådär och låtsas vara han? Jag menar, en av grejerna vi reagerade på och som vi diskuterade ganska mycket var att om man nu skulle vilja ha ihjäl karln så vore det ju en pice of cake när han traskar runt sådär. Och om någon skulle få för sig att ha ihjäl honom där och då så har ju han imitatören dött bara för att han imiterar. Dumt.
Cred för att dom var trovärdiga iallafall. Michelle också. Tjusig var hon. Vem det nu var.




Men även om det nu inte var Obama (VILKET INTE NI VISSTE) så måste jag säga DAAAAAAAAAAAAAAAMN hur kan vi ha 0 kommentarer på ett inlägg om att vi just stått 2 meter från USAs president??????? Vad krävs det för att imponera på er egentligen?????

DIN KOMMENTAR SÖTNOS
Postat av: Klimakteriehäxan

Asså flåt men det var ganska lätt att kolla att baracken inte stod i oslo den där dan ... men ville ju inte förstöra glädjen heller ... puss igen

2009-12-11 @ 19:01:21
URL: http://www.Klimakteriehaxan.blogspot.com

Skriiiiiiiv!

Ditt namn plz:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (den kommer inte synas)


Din blogg:


Och vad var det du ville säga?

Trackback
RSS 2.0