Stockholm!

Ååååhh va skönt att vara hemma :)
Jag flög ju den här gången, åkte från jobbet kl 12.51 och var hemma i mitt rum i Stockholm 17.10. Fyra timmar och tjugo minuter. Liiite skillnad på det och åtta timmar i en svettig buss med massa vilsna värmlänningar. Det kändes inte ens som att jag var på väg så länge, när resan är uppdelad med buss flygtåg check-in taxfree flygning och flygtåg igen så går ju tiden så jäkla mycket fortare än när man sitter på samma fläck i en buss eller ett tåg.

Jag hittade ett väldigt trevligt papper från skattemyndigheten när jag kom hem också. Deklarationen alltså. Skatteåterbäring is the shit, gratis pengar! Glad glad glad :D

Ikväll blir det inte mycket gjort, jag är stört trött efter att ha gått upp halv sex tre dar i rad. Ska ta ett bad och måla naglarna lite kanske och sen ska jag soooooooooova i min egna säng utan en Bumbi som snarkar och bråkar med mig i sömnen! Underbart.

Johline och Micaelas födelsedagsfest för ett år sen. Snyggggt.


Annars har jag inte mycket planerat allt för veckan. Johlines födelsedagsfest på lördag är väl det enda spikade. Optikern imorrn. Lite shopping kanske jaaaaaa :) Moahahaha skatteåterbäring.. LAJK!

PUSS på er som fortfarande läser våran inte så värst intressanta blogg. Vi hörz

Lycklig!

Igår åkte jag in till stan för att träffa Carro och äta lunch. Har saknat min underbara Carro otroligt mycket men nu fick jag äntligen träffa henne. Sen var hon tvungen att springa iväg till andra saker. Så jag gick och hälsa på mitt gamla jobb. Alltid lika kul:) Så på kvällen blev det utgång med Sebbe (kock på kung carl) och Linn. Blev en riktigt bra utekväll på gayklubb.

Idag träffades jag, Petra, Madde och Jennifer(!) på snaps och drack lite vin och åt lunch. Helt underbar dag med underbara vänner. Lunchen varade till kl 22, så vi hann med en middag också. Så har jag träningsverk i magen imorgon så skyller jag på dom.

När jag kom hem sen så ser min pappa lite finurlig ut. Han har köpt en bil. Såå typiskt honom, han har varit hemma i 24 timmar och då köper han en bil. Vi som har haft våran underbara volvo i över 20 år!!!! Och han bor inte ens i Sverige! Så imorgon kanske vi åker och hämtar den nya bilen ute i Åkerberga.


den nya bilen

mwfla

gahhh jag är så tröttt
men nu är jag i princip hemma
ska bara jobba lite imorgon och packa och ha mig (och hänga tvätt, jobbigtttttttttttttt) och så jobba lite på onsdag och sen kommer jag!

det blev en lång dag för mig, jobbade heldag igen och sen skulle måns åka till ikea så det blev ingen skjuts in till stan för moi, och när jag kom till pendeltåget så var det stopp i trafiken. bussen är seg. och så lagade jag middag som inte alls blev som jag hade tänkt mig utan mest gjorde mig illamående. och så var jag tvungen å hänga tvätt. okej GNÄLL men alltså jag vill sova nu. duschdag blir imorgon.

sovgott!

AMSTERDAM!!!!!

Hallå!!! Ja har väll vart en hel del jobb den senaste tiden..  Och har nog vart allt för lat för att skriva blogg men lovar att efter påsk ska det bli ändring, för då kommer det förhoppningsvis inte vara lika långa dagar som det varit de senaste 3 månaderna..

På onsdag bär det av till Amsterdam!!! WHOOP WHOOP Jag, Nicole och Alf bokade biljetterna idag så vi blir borta fram till måndag!!! Ska bli så jäkla skönt med ledighet..

I helgen var det lönepils lika kul som vanligt. Kom dock hem utan nycklar och fick sitta å vänta på Linda å Steph....
På våran dörr matta.... Hmm

Men men en dag kvar på jobb sen e jag nästan ledig!!!!!!!

Glad påsk alla mina älskade där hemma!!! Så hörs vi snart

PUSSAR ERAN HELENA

hemma!!!!

Äntligen har man kommit hem på lite semester. Landade igår vid 4 tiden och sedan hem direkt till en god middag av mamma. Sen var det bara att skynda sig, för Petra ringde och tjatade på mig att jag var för långsam. efter lite velanden med kläder, uppsatt el utsläppt så sprang jag iväg hem till Petti. Sjukt fin längehet!!! Inte direkt den bilden man har om sin första egna lägenhet. Jag Petra och linn drack några drinkar och hoppade sedan in i en taxi till Bandhagen där den magiska gt festen var. Sjukt kul att träffa alla!! Som vanligt är det en helt underbar bar på gt festerna. En lite för onykter kvinna stod bakom baren och blandade gin tonic med vodka cola. Inte lätt att blanda den där drinken..

Efter ett tag så åkte jag och Linn vidare in till stan, men när vi väl kommer in så går alla hem. Eftersom man ställde fram klockan. Dumt. Men vi gav inte upp för det, gick hem till en av Linns kompisar som bor i Hornstull och åt lite burgare.

Idag en lite tröttare dag har jag inte gjort mycket. Mest ätit faktiskt. Rostade mackor, tacos, glass, chips.
Ja så imorgon får jag nog röra lite på mig. Pappa kommer hem så får se vad han vill hitta på för något skoj.

Over and out!

här kan man va.

fara å färde

Nu är det freeeeeedag. Om ni hade missat det.
Jag har jobbat heldag på Abildsö, trevligt men lite segt, fantastiskt lite folk för att vara där. Dom säljer typ dubbelt så mycket som vi gör vanligtvis men idag var det dött. Men det blev bra ändå, för när det inte var nå folk så fick jag köra truck! :D Jag vill ju ta truckkort men min chef vill inte sponsra det när jag inte kan lova att jag kommer stanna hela säsongen och bla bla bla bla. Jag får iallafall inte röra truckarna i baerum, men idag fick jag köra runt och lyfta lite pallar och ha mig :D Mycket moro var det! Och jag hade inte sönder någonting!

 


AKTA EER


Om en liten vecka!

Om en vecka åker jag hemmmm :) Längtar! Jag ska packa med mig alla vinterkläder, dunjackan, halsdukarna och koftorna och lämna kvar det i Stockholm, för efter påsk är det fanimej VÅR och nästan sommar. Okej inte riktigt sommar men ni hajar.

Ja jag vet inte vad jag tänkte skriva egentligen. Vi jobbar på som vanligt bara. Annika jobbar massa heldagar, Helena jobbar lika mycket som alltid, jag jobbar som vanligt. Det ska börja nytt folk på mitt jobb dock, det blir förhoppningsvis roligt och förhoppningsvis så får jag fortfarande ordentligt med timmar.

Den här veckan borde gå fort iallafall, jobbar heldag fredag, jobbar lördag, heldag måndag och sen morgon tisdag + hem och packa, och sen morgon onsdag och hemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Fett skönt att flyga också.

Jaaja. Ett litet livstecken iallafall.
Hadää


ledig lördag!

Jag är ledig idag! Min första lediga lördag sen jul. Förutom när jag var i sverige. Sjukt skönt!

Retade Annika och Helena igår för att jag skulle sova så läääänge och ha det så braaaa idag men så vaknade jag fem över nio och var tvärpigg så det var ju bara att gå upp. Då fick jag ju iochförsig mycket mer ledig lördag, alltså... eh ja. Hursomhelst. Degade i soffan rätt länge (dvs spelade LBA2. Annika tycker att jag är knäpp.), tog en lång dusch och gjorde (gjorde? hade? använde?) ansiksmask och grejade i lugn och ro. Sen åkte jag in till stan och fikade med Sofie, och så kom Helena med en hund som hon lovat att hon skulle vakta åt en på jobbet... Men vi kom rätt fort på att vi inte riktigt orkade med en icke rumsren unghund så hon ringde och ordnade så att en annan jobbarkompis kom och tog hunden.

Så nu sitter vi i soffan och har INTE bråttom att fixa oss för att vi måste va på kontoret om en kvart eller nåt sånt. Otroligt skönt! Nån plan för kvällen har vi inte heller men Stephanie kommer förbi sen så vi får se vad det blir.



Jag bokade biljetter till Stockholm i påsk idag också! Kommer hem onsdag eftermiddag, åkter tillbaka tisdag morgon. Längtar!


Trevlig lördag på er!

på badhuset idag

Ibland undrar man ju hur vissa människor tänker. Vet man inte om att det är högertrafik?? Var och simmade idag på Töyenbadet, vilket i sig är ganska jobbigt. Ni vet kanske hur det är. Man får Gunnars håriga fot i ansiktet lite då och då, Greta försöker simma om dig och mitt i allt det där så kommer det nån gubbe och krålar(!) i hög hastighet åt fel håll! Tycker han inte att det är konstigt att alla måste kasta sig åt sidan när han kommer där som blixten själv. Ne så jag tröttnade efter ett tag och gick till bastun istället.

När jag skulle byta om så satt det en kvinna där och smörjde in sig med citron och apelsin. Ja asså själva frukten. Varför gör man det? Jaja konstig dag på badhuset iaf.

Nu väntar jag på att Linda ska komma hem. För idag är jag ledig :)


mat?

haha jag blir knäpp
jag måste handla och laga mat men jag har inte en jääääääääävla aning om vad jag ska laga eller vad jag vill äta

jag hade planerat att göra flera seriösa och vettiga grejer i eftermiddag men alltså sen lyckades jag med installationen av LBA2 och aeeeh... det blev inte så mycket med det.

men allvarligt, mat? vad äter man?

fittja

Hehe

Lite moderna är dom ju ändå, norrmännen


rubriiiiiik

Visst har vi snyggare 3D-glajjor i norge? Alice var bra. Jag insåg innan filmen att jag nog egentligen inte alls hade någon aning om vad den handlade om - mer än att hon ramlar ner i hålet och träffar konstiga figurer och antagligen ska ta sig upp. Men den var bra! Och jag gillar 3D. Vi tittade på mer film igår också, New Moon som Annika inte hade sett än. Gillarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrn. Team Jacob så de skriker om det!


Annars är det som vanligt inte mycket på tapeten. Jag jobbar förmiddagar den här veckan vilket betyder massa härliga timmar i kollektivtrafiken, men jag (eller vi, men jag tog den först) har lånat en bok av Steph som heter El choco och handlar om en svensk som hamnar i Bolivias mest kända fängelse San Pedro, och det är en väldigt intressant och bra bok så jag klarar mig! Läs den!



Jag har förövrigt klarat LBA1 för er som undrar och håller för fullt på att jaga tvåan för nedladdning. Skriv ner det. Bra.

Det verkar som att jag kommer kunna åka hem på påsk också! Jag hade fått för mig att det var helgen 26-28e vilket hade betytt att det var min helg att jobba, men iomed att det är veckan efter så borde jag komma undan. Håll tummarna!




Tisdag.

Har faktitskt hunnit med mycket idag. Älskar att vakna tidigt (9.30) och utvilad. Var trött på att det fastnar stora dammtussar under strumporna så jag drog fram våran dammsugare? vet faktiskt inte om jag kan kalla den för dammsugare. Dammknuffare kanske är bättre passande ord. Men lyckets faktiskt få upp det värsta efter ett tag. Tvättkorgen är fylld till råge så tänkte jag skulle tömma den lite. Sen bakade jag mitt underbara bröd igen!! Eftersom det ska vara i ugnen i 2 timmar så gick jag till gymmet under tiden. Gick riktigt bra, så nu är jag super nöjd och ska precis luta mig till baka i soffan med min kaffe och nybakade bröd innan jobbet.

peace out!
Annika

På date med Alice i Eventyrland

Nu har vi kommit hem från bion. Den va bra, kul med 3d. Fast jag hade avancerat med linser idag som jag fick pilla ut under bion. Kommer nog aldrig lära mig att ha det. Blir dömd till glasögon livet ut. Efter ett besök på donken, en kaffe och en massa popcorn så är jag nu proppmätt och har svårt att stänga byxorna. Så nu blir det hårdträning i veckan. (ska försöka iaf)

När vi kom hem så väntade våran kära sambo på oss. Hon har ju varit i Sverige och hälsat på alla nära och kära. Men om 2 veckor är det min tur :)

bjuder på lite bilder jag tog på bion.





utflyttningsfest, bio och hemlängtan

Igår var det jobb som vanligt. Har jobbat en massa den här veckan så har inte haft tid och lust eller något att skriva om för den delen. Men igår va det lördag och action på jobbet som vanligt. Fast jag hade en jätte lugn station så jag hade inget att göra. Skulle ha jobbat dubbel men fick gå en efter lunchen :) Gick hem med hela 36 kr i dricks...bläää det blir man inte rik av.

Efter jobbet gick jag hem till Anna och drack lite öl å snackade. Lite senare gick vi hem till Evelina på jobbet som skulle ha utflyttningsfest. Det var en trevlig kväll. Som slutade med taxi till shell och en calzone i handen.

Idag ska jag, Linda och Stephanie gå på bio och se Alice i underlandet. Riktigt kul!! Vill ha popcorn och cola!

Nu är det bara 13 dagar kvar till jag åker hem till Stockholm. Det ska bli så skönt att komma hem och träffa hela(!) familjen och alla vänner. Vill bli bortskämd med mammas mat och bara ha det bra i hela 8 dagar!!




krabb

Jag har kört fast. Blir misshandlad av två elefanter med solbrillor, och klarar inte av att hoppa upp på ryggen på en väldigt ilsken krabba.


inte här, men det fanns ingen bild på krabban och jag orkar ej fixa en skärmdump
plus att ingen bryr sig :)

Eftermiddagen har alltså spenderats med LBA och några nya avsnitt av Desperate Housewives. Annika skulle jobbat första vakt men fick hoppa in och köra heldag, så det blev inget sällskap för moi. Har bränt noll kalorier och är inte hungrig trots att det sista jag åt var lite chilinötter vid fyratiden. Hälsosam livsstil. Eller inte.

Juste.
Jag färgade ju håret förut.
Det syns inte.
Eller jo pytte. Typ så lite så att bara jag ser.


Ja sen var det inget mer!

Slapp helg!

Halllå hallå!! Helgen har faktiskt varit rätt så lugn! Fredagarna har ju blivit som en helt vanlig vardagskväll då man måste upp tidigt varje lördags morgon... Så var bara hemma i fredags och somnade tidigt. På lördagen så jobbade jag som alla andra lördagar och efter det så drog jag med Nicole och hennes team till Fridays. Så då unnade vi oss god mat och gott vin. Tänkte dra vidare men alla vart rätt så trötta och med lite vin på det så vart man ännu tröttare. Så drog hem och kollade på film istället :)

På söndagen så slappade vi bara. Gjorde massa våfflor och toasts och efter det vart det ju självklart söndagens favorit.. Chips och dipp!!!
Sen drog vi ut och åt middag på Hard rock cafe så det var helt okej..

En helt okej helg! Slappt men ändå trevligt :)

Så nu är det ännu en ny vecka.. Man hann ju knappt blinka förens den redan va här.. Men men ny vecka = nya möjligheter!!!

Peace// Bumbi




pizza&rockklubbshelg

Man hinner ju knappt klaga på att det är måndag förrän det är helg igen. Tiden går sjukt fort!

Gårdagen var jävligt rolig iallafall, om än något skruvad. Helena och hennes jobbarkompisar skulle som vanligt iväg tidigt som fan (halv sju den här gången), så jag och Annika stannade hemma och gjorde oss i ordning i lugn och ro och hade som mål att åka in och möta upp Helena lite senare. Men när vi hörde av oss så var H degig och trött och ville åka hem och sova. Så vi stannade hemma och ringde hit en gammal jobbarkompis till mig och hans vän, så satt vi här och spelade spel och gjorde drinkar på alla juiceslattar vi hittade i kylen. Vid två så fick vi för oss att det var en bra idé att åka in till stan och möta upp Annikas jobbarkompisar istället och vi blev tillsagda att åka in till The Villa vid järnbanetorget. Dock så gick vi fel och hamnade på The Villes, en hårdrocksklubb med massa sleazerockare i svart, läder och nitar så vi kände oss ganska malplacerade. Men vi köpte öl och hade trevligt ändå. Sen stängde det och då åkte vi tillbaka hem och festade lite till, sen vid femsnåret så däckade vi som .. stenar? tänkte jag skriva men det lät ju konstigt, somnade gjorde vi iallafall.

Idag har jag och Annika och Stephanie haft en väldigt trevlig dag, som iofs började med storstädning men det är ju sjukt skönt när det blir gjort. Stort tack till Steph som hjälpte till massor. Sen gick vi ner till bunnpris och handlade pizzaingredienser och gjorde egen pizza! Sjukt gott. Tittade på I love you, man och satt och snackade i soffan hela eftermiddagen.

Nu blir det bädden, jag jobbar kvällar i veckan så det händer väl inte så mycket mer kan jag tänka mig. Har laddat ner Little Big Adventure, ett dataspel som jag, pappa och Tomas spelade asmkt när vi var små (eller jag tittade iofs mest på för jag fattade väl inte), sjukt kul! Så blir nog en hel del nördning för mig. Jag är en nörd. Det gör inget. Nu ska jag sova jag är trött. Hejdå påer, hade!

lika som bär

 
Linda..                                                                          Gunther...

vinsmakning

Vaknade kl tio i fem i morse av en plogbil som höll på och skrapade precis utanför fönstret. Trodde aldrig att jag skulle kunna somna om igen. Men det gjorde jag. Tog en sväng förbi gymmet och sedan mötte jag upp Carl för att gå på vinsmakning. Passade helt utmärkt eftersom jag var ledig idag. Så när alla spottade så svalde jag! Men kanske inte är det bästa att dricka en massa vin kl 3 efter ett gympass utan mat. Men som tur var så bjöd dom på parmesan, pamaskinka och oliver. Tyvärr var det väldigt mycket folk där så det var lite trångt och man fick armbåga sig fram till vinerna.


Dessertvin och grappa


Marie-lou och Louise


Geggan



juste bokat hemresa den 27mars!! Och åker tillbaka den 4 april!!!


Tirsdag

Det har varit strålande solsken hela dagen idag och kanske två fem plusgrader. Guud så fint tänkte jag och gick in på Oslo City och shoppade i enånhalvtimme efter jobbet istället. På Cubus av alla ställen. Tror inte att jag köpt nåt där nånsin förut men nu slog jag till på två koftor, två blusar å en t-shirt! Se där. Sen gick jag till H&M och köpte hårfärg också, eller toning iofs, väldigt spännande iallafall, jag känner mig som en nybörjare igen efter 1 år och 2 månader utan att färga håret! 

Jag gick faktiskt en promenad när jag kom hem också. Jag, skinnjackan och hörlurarna knixade runt i säkert 20 minuter. Sen gick solen ner och då blev det kallt!



Och nu vill jag titta på Paradise Hotel men Annika vill inte titta med mig och kör Akon på högsta volym i protest. Vi tittade tillsammans först men nu hade jag lite maraton här i helgen när hon var borta såatte hon hängde med till kanske avsnitt fem, jag är på avsnitt 34... lite överdrivet kanske, ja, och ja, jag har drömt om Paradise Hotel dom senaste nätterna haha. Vi lämnar det.

örebro helgen

Nu är den sköna helgen slut. Besökte vår fina stad Örebro i helgen, för att hälsa på min syster Linda och inviga Jossans nya lägenhet med lite fest. Kom iaf fram precis enligt planerna kl kvart i 2 då Linda mötte upp mig på stationen. Vi åt lunch och shoppade lite på stan. Sen åkte vi hem till henne. Tittade på när hennes lite speciella korridorskompis åt sin middag som bestod av; knäckebröd med ansjovis i tomatsås med ketchup på och en öl att släcka törsten med. Längtar verkligen efter studentlivet när jag ser de... eller..

Efter att ha sett honom äta sin middag så blev vi oxå hungriga så vi gick hem till Jossan och åt pizza. På lördan gick jag, Linn och Jossan på stan köpte lite nödvändiga och onödiga saker. Vid kl 8 kom folket hem till Jossan och festen började. Sen gick vi ut på en nattklubb (Strömpis, tror ja den heter). Jossan gick hem först, sen gick Linn och sist gick jag. Köpte mig en korv påvägen hem för 60 nok. Ganska dyr korv med andra ord.

Söndagen blev jag och Linn väckta av ett gäng överpigga idioter som började dammsuga kl 11 på morgonen!!!!Det borde vara lag på att man inte får göra det på en söndag. Tyckte jag då iaf. Efter lite thaimat i magen mådde man bättre. Sen var det 5 timmars bussresa framför mig.

Men blev faktiskt inte en allt för jobbig hemresa. För jag träffade en kompis från Oslo på stationen i Örebro så vi satt å pratade en lång stund sen kollade vi på film resten av resan.


Påväg ut på shopping tur


Lax filé med presspotatis till lunch. mumma


Linn å jag




Spelar Med andra ord




Joan o micke








Danger-smurfen

Här sitter jag och är alldeles blå.


Jag har plockat upp vartenda klädesplagg, sko-par, kvitto, matrest, pantflaska, trosor, skit mög och helvete från golvet. Jag har dammsugit, bytt lakan i sägen, lagt i en tvätt, städat i badrummet och dammsugit soffan. Det tog mig typ två timmar, och vi bor ju som sagt på 47 kvadrat så det kanske ger er en bild av precis hur äckligt det var här innan. Dock så har jag inte diskat eller torkat golvet, tänkte att nåt kul ska väl Helena få ha också. Det känns rättvist!

NU ska jag duscha, det blev inte riktigt av igår.. men säg inte det till nån.

helgen

Och så var det måndag igen..
Helgen har varit kort men intensiv. Som vanligt haha. Annika var ju i Örebro och hälsade på Jossan så henne slapp vi, både jag och Helena jobbade i lördags och sen kom det obligatoriska samtalet vid halv sju när man ska festa med Helenas jobb. "Duu du måste börja fixa dig nu för när jag kommer hem så måste jag bara in i duschen skitsnabbt och sen måste vi dra!!! Vi ska va på kontoret åtta!!". Så det var bara å hoppa i kalaskläderna. Sen festade vi på kontoret hela kvällen, jag var väl den enda där som inte var NSSare, men Alf nämnde ju mig i sitt tal iallafall (eller.. :D ).

Lägenheten ser ut som ett bombnedslag, disk och skit och kläder på exakt varenda yta. Imorgon blir det storstädning. Är planen iallafall. Jag jobbar förmiddagar hela veckan för första gången sen årsskiftet, fett skönt att få göra det. Då behöver inte varje dag bara vara vakna - äta - jobba - äta - sova.

Måste in i duschen, nån tönt attackerade mig med e tuschpenna igår så jag är röd på halsen.



Äh ja orkar inte lägga upp fler bilder
Ska in i duschen nu å sen sova. Ska upp om fem timmar bleh.

Godnatt!

RSS 2.0