GOTT NYTT ÅÅÅÅÅR!

som att jag skulle fira nyår i nåt annat än dödsglittriga naglar? hell no.



bästa jullovet!

såg att tjejerna har ju bloggat under jullovet, så får slänga in en liten uppdatering jag med.

jag är i stockholm fortfarande och jag njuter av varje sekund. jag har varit på så fantastiskt bra humör ända sen jag kom hit och än så länge så ser det inte ut att ändras! vit jul, mormor, massa shopping, träffa alla kompisar, äta sushi, riktig pizza, sova i min säng, mamma.. <3 för bra!

så i nuläget så längtar jag inte tillbaka alls direkt, jag vet inte hur pass mycket jag kommer få jobba på Byggmax nu under vintern iomed att det är extrem lågsäsong och då blir det väl Grata personal igen och hur lockande känns det egentligen.. hehe men jag misströstar inte, det löser sig! och nu har ju tjejerna köpt sig varsin dator i julklapp så jag får ha min lilla toshi ifred haha! även om hon har blivit så seg så seg... vi kommer sitta som tre små nördar med varsin dator i knät, och slåss om hörnet i soffan där internetkontakten är bäst. frågan är om udirgjest kommer klara det...?

jag åker iallafall tillbaka till oslo den 3 januari. då ses vi bumbiiiiiiiiiiiiiiiiiii! (och tänker inte alls på vad annika gör. gnhng.ggnbnhg. nej.)

och så har jag köpt världens finaste skor. har ingen bild men jag var bara tvungen att säga det haha jag är lycklig!

från snö och minusgrader till sol och bad

16 timmar senare, så var man här, hos pappa, i Johannesburg, Syd Afrika.
Här skiner solen och jag har badat i poolen 2 gånger. Har även plockat upp min nya fina dator som jag köpte för 2 dagar sedan. Den fungerar utmärkt. Men dom tyckte tydligen att jag såg skum ut redan på Arlanda, då scanade dom min dator två gånger innan jag fick gå vidare. SJälvklart blev jag även stoppad på Johannesburgs flygplats. Men eftersom att jag inte hade någon bomb i datorn så fick jag gå vidare.

Nu har vi precis ätit en efterlängtad lunch och snart ska vi ut och gå lite för att sedan dricka kaffe på något café.
Imorogn flyger vi till Kapstaden och stannar där i 5 dagar.

Här är lite bilder från pappas och mammas hus.



Soliga hälsningar från Annika


Tillbaks i Oslo!

Yes efter kanske 10 olika stopp och någon liten fel körning, så kom vi äntligen fram till Oslo efter ca 12 timmar?!
Så jag lever i alla fall fortfarande.

Rätt så tomt i lägenheten då varken Linda eller Annika är här.. Skönt nu men fruktar för hur ensam jag kommer känna mig efter någon dag kanske :P Men men d löser sig :)

Har i alla fall bunkrat upp med massa god mat nu från sverige och internet funkar så det e helt okej!
Jag överlever :) Får ju sova helt själv i sängen, LOVELY!!!!!

Men men förkyld och trött är jag. Ska upp om några timmar snart, jobbet kallar ju igen! Usch och blää

God natt sthlm! Ses snart igen :)

God fortsättning // Helena

Dagarna i Sthlm

Sinnessjukt fort har det gått. Kom ju precis hit och nu ska man åka igen.
Den 25 blev en bra kväll. Helena, Petra, Jossan, Steph, Alex, Frank, Ralle, Micke och jag var hemma hos mig och förfestade. Efter ett tag tog vi taxi in till stan, Nype blev det. En ny öppnad klubb på gamla Mera. Kan ju inne säga att det har förändrats mycket från hur det var innan. Vi hade väldigt skoj på dansgolvet men klubben är inte den bästa direkt. Sen åkte jag till Strand för att träffa Linn och Tommy. 
Igår kom Helena och hämtade upp mig så åkte vi och handlade lite mat som hon skulle ta med sig till Norge. Efter det fick vi vår efterlängtade svenska pizza!! Sen åkte vi in till stan för att se Avatar. Den var faktiskt riktigt bra.
Idag har jag köpt mig en dator. En Sony blev det. Ska tydligen vara jätte bra. Men får inte öppna den förrän jag kommer till Sydafrika eftersom jag köpte den på Taxfree. 
Men imorgon gäller det. Kl 16.45 går planet till Sydafrika och ett något varmare klimat. Ska bli helt underbart!!!
puss å kram
Bloggar nästa gång från Sydafrika!:-)

hallongrottor



Carrooo jag har gjort hallongrottor till dig! Kom hem!!<3

God Jul önskar Annika!

Äntligen fick man komma hem och träffa familjen igen.
Juni var vi sammlade senast...
När jag väl kom till Stockholm C så väntade hela familjen på mig, semestern började bra.
I stockholm blev man ju även mött av en riktig vinter, helt underbart med en vit jul!!


God jul!

God jul säger jag också!



//Linda

God jul!!!!!


God jul!!!!!

Önskar Bumbi



God natt Oslo & God morgon Sthlm!!!!!

Efter mycket om och men så kom vi faktiskt fram till Sthlm! Lämnade lägenheten kanske 9 eller något men oslo kom vi nog aldrig ut från förens ca halv 11... .
Efter att ha jobbat också en hel dag ute i kylan så vart vi ju självklart trötta...  Vilket slutade med att kl halv 5 så vaknade vi upp mitt ute i ingenstans! Det var skog runt om oss och en liten väg. Vi visste inte ens vart vi va eller hur långt vi hade kommit.

Dags att vakna och ta oss hem, men tror ikke det! Bilen gick ju självklart inte igång, så där står vi mitt ute i ingenstans! Försökte putta igång bilen men det funkade ju inte heller. Så vi puttar upp bilen mot vägen och försöker få hjälp av någon av de få bilarna som körde förbi. Men ingen ville stanna!

Frank gick och kollade på väg skylten och då visar det sig att vi inte ens har kommit till Karlstad!
Illa...

Men tillslut stannade en bil, han såg lite skeptisk ut men hjälpte oss tillslut! Tack gode gud!!!
Vi var framme i sthlm strax efter 9, så det tog ju lite längre än tänkt. Men det e ju klart, man måste ju ta en power nap  på 3 timmar!

Men nu är jag hemma i sthlm! Träffade Petra & Ali, köpte de sista julklapparna. Hälsade på Tomas & Tessan och sen tog jag en cider med Bicke! Och självklart åkte jag till donken och hälsade på!
Har ätit julskinka och köttbullar! Så det är hur bra som helst i guess!

Så mycket har man hunnit på bara en dag!

Ses på stan! Kramar Helena


julklappar...

Nu är det söndag och inte har jag orkat göra det jag igentligen måste göra, handla julklappar!! Vad ska man köpa och när ska man ha tid att handla dom? Får nog gå upp tidigare imorgon och åka till stan och se mig omkring. Pratade precis med Helena, hon skulle handla julklappar igår men hon kom bara hem med en jacka till sig själv. Typiskt.

Snart åker Linda hem för hon slapp jobba imorgon. Så snart kommer jag sitta här själv utan dator och utan linda och Helena. Men Helena kommer nog hem om någon timme, då ska vi laga en god middag ihop.


lite bilder från julbordet


Grattis på födelsedagen Christoffer!

Våran trogna läsare måste ju få firas på vår fina blogg!


vart är annika..

..här är annika!
Efter en hård vecka på jobbet är jag tillbaka på bloggen.
Har jobbat dubbelt varje dag nu i nästan 2 veckor. Det sliter på kroppen och humöret kan jag lova.
Julborden är i full gång och lika fulla är norrmännen. Under dom här veckorna har man varit med om det mesta. När någon raggar på servisen så spyr den andra på bordet och den tredje rammlar i trappan påväg till en taxi.

Det känns verkligen att det börjar ta slut snart. Fler och fler slutar på jobbet för att åka hem och fira jul. Känns faktiskt ganska tråkigt att det är slut nu om 6 dagar. Men samtidigt så otroligt skönt!!!

Vi hade julbord i söndags, var först inte så jätte taggad på att gå eftersom jag var ute kvällen innan med Helenas jobb. Men när man väl var på plats och en öl i handen så ville jag inget annat än å köpa en till. Kvällen slutade med otroligt god julmat i magen, dans på bordet, öl över hela mig, Grand terassen och sen var det slut på pengar.

Juste sen var ju Obama på besök förra veckan. Vi hade sjukt mycket att göra men vid kl 7 så skulle ju Obama vinka från sin suite på Grand. Så det var sjuuukt mycket folk utanför jobbet som ville få sig en vink. Alla i hela restaurangen flyttade på sig till fönsterna för att se honom. Tillslut hade vi en otroligt klyftig kvinna som tänkte att om hon ställer sig på kanten på ett runt bord med miljoner glas och tallrikar på så kanske hon ser honom bättre. Det slutade med att både hon, glasen, tallrikarna och bordet låg på golvet. Hoppas hon hann se honom! Obama Drama!!

Ska försöka uppdattera mig lite bätte men sjukt svårt när jag jobbar 10.30 till 01.00.

Over and out!
Annika

YES



FAN va skönt där försvann några hundra kilo stress från våra axlar!

Det var väl iofs ingen nyhet

att jag är stekhet alltså


shit..

..det snöar som fan! Hoppas det ligger kvar. Imorgon. Vit jul hej hej.


Lugna puckar på kjölberggatan idag. Helena däckade här brevid mig i sängen för några timmar sen (påklädd och utan att ha borstat tänderna) och Anki jobbar. Jag försöker titta på youtube men det funkar inte trots att internet är som det ska.


Är det nån julkänsla i stockholm?


Imorgon ska pappsen opereras. Hoppas det går bra! Tänker på dig fast jag hann inte ringa för jag kom hem så sent från jobbet. Ringer imorgon!

Månadens smyg läsare går till......

Vi har ju funnit en av våra smyg läsare som tydligen ska följa våran blogg....
Så tänkte faktist att jag var tvungen till att lägga upp en bild denna person!!!


Så månadens smyg läsare går till....

Christoffer Larsson!!!  Känn dig hedrad!



Vart tog Annika vägen föresten???!
Whoop Whoop

Julebord!!!!

Ja, i helgen så va det julbord med jobbet! Och det slutade väll exakt som ett julbord med jobbet brukar sluta.
Men men en bild säger som sagt mer en tusen ord, i guess.. Så slänger upp lite bilder istället, så det får säga sitt!

Och ett stort plus är ju till julskinkan som fanns med på julbordet!!!!! 
MUMMA



 

 

Det var dom jag tänkte bjuda på!!!

Hade!!!!

euh

Skulle ni vilja äta det här???



Det ser så fantastiskt äckligt ut, och konstigt, typ übervakuumförpackade kladdiga köttfärsbollar? Hur får man bort plasten? Det såg typ ut som att dom var doppade i smält plast eller nåt. Norrmän är konstiga.

Cayenne

Himmel.
Stekt falukorv och spagetti. Har drömt om det hela veckan. Så jävla gott!



Annika ligger här och sover i soffan brevid mig, Helena sov hos Stephanie och har inte kommit hem än. Jag sov hos Moa och (andra)Stephanie och fick vääärldens frulle med brieost och avocado och fetaost och rågbröd och mango och allt som är gott. En bra matdag helt enkelt :D

Gårdagen var jävligt trevlig, Helenas jobb hade julbord på ett ställe som heter Cayenne och vi satt hemma och förade lite innan vi drog dit. Annika kom hem från jobbet och kollapsade på golvet och vrålade lite för att det var så skönt att veckan var slut haha. Men lite Thomas Ledin på det och så var hon taggad igen. Sen drog vi in till stan å dansade hela natten och hade jävligt kul. Och idag mår vi bra!


Hon ser inte så glad ut men hon var det!

Suddiga på tunnelbanan

Julekos på Byggmax

Fan va dygnet blir snettt när man går upp 05.30. Jag kände just att klockan var VÄLDIGT mycket och sent och vaart är Helena? Men så började Big Bang Theory och då är ju klockan 18.30. Jag är halvt redo för bädden. Har iofs somnat en timme på soffan varje kväll den här veckan vid den här tiden. Men inte idag!



Hade en mycket trevlig dag på jobbet idag. Väldigt lite kunder, inventering och en å annan härva men även julfika och bra humör från alla i personalen.



Julmys deluxe, visst? :D
Glögg, mandlar (tyvärr inga russin, jag lyckades köpa katrinplommon istället..), pepparkakor, norskt julebrus (som smakar typ saft/godis/blaskig röd fanta/konstigt) och chokladask. Om nom nom nom.


Jag köpte en julklapp idag! Och var hemma precis i tid för Ugly Betty. Råkade dock shoppa så att jag har -90 kr på hyran på kontot men förhoppningsvis kan ankan låna mig en hundring eller så så jag slipper föra tillbaka pengar från mitt svenska konto.

Jaaja. Jag ska väl försöka styra upp mig själv lite.
13 dagar till jul!

puss

ang våran kompis presidenten

Okej.
Man kan väl lugnt säga att det inte var den riktiga Barack Obama jag och Annika såg i lördags. Vi tyckte ju att det var lite konstigt att han inte hade mer säkerhetsfolk runt sig (och att han inte hade nåra gråa hårstrån) men vi köpte ju att det var dom, båda två var så sjukt lika!
Men idag kom han på riktigt och det är beväpnade poliser i hela stan och avspärrningar och tidningarna bevakar minsta steg han tar. Imorse när jag stog på jobbet så rapporterade dom från han ankomst på Gardemoen och deras största samtalsämne var om han skulle stanna och vinka på trappan till flygplanet eller inte. Och sen hur han skulle åka in till Oslo, i helikopter eller bil.
Så nej, det var inte han. Och apropå det, fett farligt att gå runt sådär och låtsas vara han? Jag menar, en av grejerna vi reagerade på och som vi diskuterade ganska mycket var att om man nu skulle vilja ha ihjäl karln så vore det ju en pice of cake när han traskar runt sådär. Och om någon skulle få för sig att ha ihjäl honom där och då så har ju han imitatören dött bara för att han imiterar. Dumt.
Cred för att dom var trovärdiga iallafall. Michelle också. Tjusig var hon. Vem det nu var.




Men även om det nu inte var Obama (VILKET INTE NI VISSTE) så måste jag säga DAAAAAAAAAAAAAAAMN hur kan vi ha 0 kommentarer på ett inlägg om att vi just stått 2 meter från USAs president??????? Vad krävs det för att imponera på er egentligen?????

Bosatt på Burger king!

Pappa frågade mig för ett tag sedan om jag åt ordentlig mat. Glömde nog bort att svara på den eller så förträngde jag det bara..

Det började på Narvesen som är typ som pressbyrån. Där vart jag helt förälskad i deras pizza slice som jag åt av några dagar i streck. Vissa dagar åt jag till och med 3.

Sen så hamnade jag på Burger king där alla andra åt varje dag!
Så nu har jag lämnat Mc Donalds bakom mig och har istället bosatt mig på Burger king...
Frågan är ju om det är okej eller inte! De senaste två eller tre veckorna har jag väll i princip ätit på Burger king nästan varje dag. Och det är inte så himla okej! Men det bästa är ju att dom i alla fall alltid har chili chees tops!!! Och det är ett stort plus i kanten!

Jag har ju faktist massa mat hemma. Köpte mig en massa bröd så jag i alla fall kunde göra mackor och ta med som en liten matlåda till jobbet. Hela den limpan har nu råkat mögla... Jag försöker gå upp i tid så jag hinner äta frukost. Dock blir det aldrig av, eller så låter jag mig sova lite till! Så när jag väl kommer till jobbet så blir jag hungrig.

Och som de flesta andra dagarna blir jag sänd till Karl Johan för att jobba där, och där finns Burger King. Så då blir det helt enkelt att jag tar mig en liten chees meny som frukost/lunch! Väldigt nyttigt ska jag meddela! Och sen lite senare slinker det väll ner någon chees till.

Sen så måste jag ju faktist skylla på mina jobbar kompisar! Dom flesta är killar och dom flesta är hungriga hela tiden. Och självklart äter dom ju på Burger king väldigt ofta. Så det är därför jag har råkat hamna i det träsket. Men nu är det som det är, jag ska försöka trappa ner på det lite!

Men jag har faktist bra mat hemma! Har ätit köttfärsås och spagetti. Och massa annat gott!

Så vem vet, ni kanske får stöta på en fet Helena till jul!

Och Annika min lilla räka! Jag väntade i natt på dig för att få se dig och prata lite! Men sen när jag öppnade dörren åt dig så möttes jag av ett monster. Så då vart det ändrade planer! Men du jag har fixat en dejt åt dig, viss du vill ;) hahaha

Och ja, jag brukar titta på dig på morgonen men det är heller ingen vacker syn!  :)

Men men nu ska jag läsa min kära bok. Vill dock inte nämna titeln då folk mobbar mig!
Men ska i alla fall försöka lova att inte äte så mycket skräp mat mer, får bara se när den dagen kommer!!

Peace // Bumbi

Här står vi på kära Karl Johan & till vänster ser ni älskade Burger king!

Frank & jag jobbar...


Google?

Haha alltså vad är det för fel på Google? Är det inte seriösa businessmen som driver sidan? Jag och Moa var inne på Failblog igår och så såg vi det här inlägget;




Jag blev inspirerad...



mhm.. en till



och sist, bäst! ALLA resultaten på "why is" är ju klockrena :D why is my poo green????? The eternal question...

Är det inte meningen att förslagen ska vara mest googlade termer? Är det verkligen dom här?

Väldigt roligt iallafall tycker jag :D

Får ni samma resultat om ni googlar?

en ensam varg..

..ja det är jag det. När jag kommer hem ligger dom och sover och hela lägenheten är mörk och tyst. När jag vaknar är det fortsatt tyst. Ingen hemma nu heller. Snart ska jag till jobbet åter igen. Imorgon jobbar jag dubbel igen så då kommer jag inte heller hinna träffa någon. Helena Linda lever vi? jag burkar titta in på er när ni ligger och sover när jag kommer hem. Tittar ni på mig?

Jobbet går fortsatt bra. Mycket julmat och akvavit säljs. På söndag ska vi få gå på svenskt julbord. Det ska bli underbart gott och skoj! Någon som varit på julbord där hemma eller i syd afrika eller vart ni än är?


Här sitter jag och tittar efter er

Puss o kram
Hoppas på att få träffa mina tjejer snart!
/Annika

Julkort skulle ju va skoj att få!!!!!

Ett litet julkort från någon hade ju vart trevligt att få till våran lilla lägenhet på Töyen!!!

Adress : Kjølberggata 28 a, 0653 Oslo

Nu är jag trött och det går inge vidare på jobbet för stunden. Väntar in dagen då man är ur onda cirkeln igen!!!

Juste, om ni försöker få tag på mig och jag inte svarar kan det bero på att jag har tappat bort mobilen! Otippat va?

Puss och Godnatt!!! // Bumbi

Julklappstips!

..till när ni ska köpa julklappar till mig alltså :)

För er med lite större tillgångar så vänder jag den här önskningen. Den har funnits på min önskelista ett antal år så nu tycker jag att det är dags att dom här glasen ligger i ett paket till mig! Från Swarowski, bara 3500 kr för två!



Om du inte känner att det var riktigt rätt, kanske lite i överkant prismässigt, så kanske den här passar bättre? Jag blev fantastiskt förtjust i den här grisen idag när jag och Jens var på Biltema och handlade vindrutetorkare och spolarvätska. Bara 29.90 nok!



Och så slänger vi in en klapp i mellanprisklass också. Satt och surfade efter kuddar till min mor idag men så hittade jag det här istället. Kanske tacky, men jag gillart. 259 från H&M Home.




Juste. Jag var ju på Indiska idag också, även där ute efter kudde till mor men fann istället perfekta julklappar till mig. Typ ALLA sjalar som Indiska har nu är galet snygga. Dom kan ni få köpa till mig. Inte dyra heller. Speciellt inte om man handlar på Indiska i Sverige. 79-99 kr tror jag. Nu fanns det ju självklart inga bilder på hemsidan men speciellt dom som hette Alice och Olina var väldigt tjusiga, och alla dom triangulära med fransar.

Inte så svårt va? God Jul!



helgens bravader

Nu sitter vi här samlade efter gårdagen. Har precis smällt i oss 2 burrito och 2 tacos, börjar bli lite mätta nu. Men laddar upp inför chips och dipp till efterrätt. Jag och Linda satt hemma igår och drack lite vin medans Helena var på sitt kontor och drack öl med jobbarkompisarna. Tanken var att Helena skulle komma hem med ett gäng människor hit och vi skulle ha fest här tillsammans. Men Helena dök aldig upp, hon har ingen mobil heller så vi kunde inte nå henne. Tillslut hittade vi hennes kalender där hon har skrivit upp Rehmans nummer så precis när jag hade skickat smset så hörde vi Helenas röst i trappen. Hon dundrade in och skrek att vi skulle följa med på fest på Frogner. Så vi kastade på oss jackorna och drog till Frogner och en riktigt skoj fest.

Kvällen slutade med en himla massa dansande till bland annat Thomas Ledin, vad gör du nu för tiden. Linda jag och Helena lös upp som bara den och brast ut i skönsång.

"vart tog annika vägen?.."
"ska du gå nu eller?"



Våran dejt med presidenten

Idag har jag och Annika varit på julmarknad. Det regnade så det var lite synd men titta vem vi stötte på där!

 

Ser ni??
Första gången dom gick förbi oss så reagerade vi först på att det var en fotograf som hoppade fram i förväg och tog massa bilder med proffskamera. Och så gick dom förbi. Jag och Annika tittade på varandra och båda sa typ "var det..? nä? men var det..? var det obama..?" och det var det ju! Tyvärr lyckades vi inte knäppa nån bättre bild än den här. När vi gick därifrån stod dom utanför marknaden och fotade honom framför Rådhuset (är det väl?) så  jag sa till annika att vi måste ju gå och fråga om vi får ta en bild med honom! Men det vågade inte fegisen och när jag precis bestämde mig för att jomen hur ofta får man chansen, så kom deras limo och dom hoppade in och åkte iväg. Så det blev ingen bild, inte ens säkert att vi hade fått det ändå men men. Det var coolt å se honom promenera runt på stan och äta korv å dricka glögg som en vanlig människa iallafall!

meh

Här går man upp precis i lagom tid så att frukosten står på bordet exakt klockan 10.45
Och så är TV Norge bara svart
Inge Ugly Betty för moi

Besviken!

bildspam

Nu när jag ändå är i farten och bloggar så tänkte jag att vi slänger upp lite bilder också så har ni nåt att titta på. Japp!


Här är ett ruttet finger. byggmax är inte the shit när det kommer till att hålla naglar och händer snygga



Första snön



Förrförra fredagen fick jag sällskap av den här tjusiga krabaten på jobbet. Väldigt trevligt men säg inget till chefen!



HAHA jag jobbade på ett annat byggmax här en lördag och på bussen på väg hem satt jag mitt emot det här esset. Nej man ska inte smygfota och nej man ska inte lägga upp bilden men han såg så jävla rolig ut


Jag skrev att vi såg en massiv regnbåge för nåra dar sen om ni minns? Det här är vad jag lyckades fånga och det ser ju inte så speciellt ut men det var en massiv jäkla regnbåge, hel och otroligt färgstark


Ni vet månuppgången jag pratade om också? Typ såhär fast x100



Vi gjorde lite blonda slingor i Ankans hår med sån där snygg hätta



Nej nu lägger jag ner. Har lagt två spindelharpor som gått ut i rad och Annika borde komma hem ganska snart om hon inte har nåra sega gäster eller går ut och tar en öl efter jobbet.
Och var är bumbi? No one knows datadara datatara qotsa ja ni vet

Hejpåer!

C som i Rorsten!

Här i veckan fick vi ett väldigt tråkigt besked. Vi fick höra att ett besök av en god vän till oss skulle bli inställt då dennes resesällskap plötsligt hade bangat på planerna som spikades för över en månad sedan.

Men!

As we speak så pratar jag med ovan nämnda RORSTEN och han kommer visst till Oslo i helgen! Som första representant och C captain i Fläskebo så inser han allvaret i situationen och kommer upp utan tyngande sällskap av tråkmånsar. Och det är vi jävligt glada för, helgen kommer bli klaaaaaaaaar! Hade inte suttit fel med en Horny, Petrovich, Mollboll eller Tovsing eller resten av Fläskeboobs heller för den delen för att komplettera sällskapet men samtliga närvarande kommer garanterat leverera ändå.

Här har Roshi och jag känt varandra i ungefär 8 minuter



Och såhär trevligt har vi när vi är samlade allihopa!


så kan de gå

Well... vad ska man säga. Ingen Bumbi.

 

Sahrry!


Om mat

Jag ljög inte när jag berättade för familjen att jag äter massor med grönsaker sedan jag flyttade hit för att i princip allt annat är dyrt.
Det är helt sant att jag dricker vatten till i princip samtliga måltider.
Och att jag äter uteslutande knäckebröd, jag har inte köpt mjukt bröd sedan jag kom hit.
Men vissa dagar. Vissa dagar. Vissa torsdagar när man vet att man har ett gäng avokadosar som ligger och är mogna och god forbid att dom skulle få bli övermogna och dåliga. Dom dagarna.
Då äter man guacamole och nachos till middag!

 

Ni som har sett Sex and the city-filmen, scenen när Samantha sitter på balkongen och äter guacamole och kollar på sin granne som duschar, där har ni mig. Minus den nakna grannen då.

(och Helena, det var faktiskt med tanke på dig jag kom på det här. För jag vet att du är lika galen i guacamole som jag och att jag har sagt att du ska få smaka på min. Men du är inte hemma. Och din mobil är avstängd. Om du skyndar dig kanske det finns kvar när du kommer men jag lovar ingenting!)


Vad händer efter jul och nyår?

Tiden går så himla fort!
Redan nästa helg är det den 13 dec och Lucia.
Vi ska på svenskt julbord med jobbet då, ska bli sjukt kul!
Men för att vara lite deppig så är jag faktiskt lite orolig över hur det blir efter nyår.
Enligt vårat kontrakt med Eivind så har vi bara lägenheten fram till den 15 jan. Det är precis då jag kommer tillbaka hit från Syd Afrika. Vi har frågat honom om det finns någon möjligthet att fortsätta hyra lägenheten efter den 15 jan. Han har sagt att det finns möjligheter till det, så nu håller vi tummarna. För annars måste jag packa alla mina saker innan jag åker hem över jul. Och det verkar inte alls kul.

Ja ja nog grubblat för mig nu ska jag till mitt hysteriska jobb och sälja julmat.

Puss o kram
Annika

god jul

näää nu får det räcka. jag har bloggpillat lite men det ville inte riktigt göra som jag säger. eventuellt blir det lite ändringar här nån dag när jag känner mig lite mer inspirerad. ny headerbild har vi iallafall (efter en del klagomål på den gamla från diverse håll). Förbättring? hehe


2a december och det känns som att det är jul typ imorgon
jag har ingen aning om vad jag ska köpa för julklappar till familjen
som vanligt iofs
har spanat på en klapp till modren men jag är osäker på om den håller måttet...
förslag på julklappar till fader/broder/mormoder(haha kan man skriva så?) mottages med tacksamhet!

jag har iallafall fått uppfylla en större del av min matönskelista eftersom jag var i sverige i helgen och firade mormors 90årsdag som inföll igår. så nu har jag OST (HURRA!!) (feta, parmesan och cheddar <3), kyckling (!!), påläggsskinka, tortellini, frisörschampoo, avokado och diverse andra dyrbarsheter i matväg. löööövely. Och igår när jag kom hem från en ganska dålig dag på jobbet (orsakade en del härvor) så hade Annika bakat lussebullar som var alldeles fantastiskt goda och jag fick laga kyckling med kokosmjölk och grön curry så då kändes det lite bättre. Jag är enkel att charmera, motorvägen till Lindas hjärta går genom magen!

Annars.. jaaå. Det har blivit kallt som fan här. Men jag har min dunjacka nu så jag klarar mig! Värre är det för Helena som står ute och säljer krill i kylan. Inte avis! Jag får ha stora fula men varma kläder när jag är ute på jobbet, det får inte Bumbi. Stackarn!

Whatelse.. dom senaste dagarna har jag ätit frukost vid soluppgången (sol 2 dar i rad! det ni) och sedan sett en otroligt tjusig månuppgång (heter det så?) när jag stått på jobbet, jag jobbar nämligen typ halvvägs uppe på ett fjäll (fast samtidigt i ett köldhål. hål - nere? or?) med en skidbacke precis bredvid oss samt ett berg mittemot med bara skog och snö! I stan är det ingen snö. Och nu är det fullmåne och när den börjar krypa upp över grantopparna på andra sidan berget så ser det ut som att den är bra nära och jättestor. Sen försöker man ta en bild och då syns månen knappt för min mobilkamera är ju inte to die for. Försökte även fota en helt sjukt snygg regnbåge i förra veckan men det blev ju också bara blaj. Det var den starkaste regnbågen jag nånsin sett, otroligt tydlig, plus att hela syntes. Väldigt tjusigt.

Vi diskuterade förut att vi borde hotta upp bloggen lite och lägga upp lite mer videoinlägg och bilder och såna lite festligare grejer. Har inte blivit så mycket fotat på senaste tiden. En del filmmaterial finns ju men frågan är om det är rumsrent nog för att komma upp här.. tål att diskuteras!

Nu har jag blajat på en massa här, för långt som vanligt och ovanligt mycket paranteser idag, ber om ursäkt för det. Bad writing av Gestholm, men å andra sidan så får man skriva hur man vill i sin blogg! Juste!

hejpåer!

Mysteriet på Greveholm

Kommer ni ihåg Mysteriet på Greveholm? Klart ni gör:-) Världens bästa julkalender. Jag och Linda har iaf blivit helt sålda i den och kollar på alla avsnitt på youtube. Sjukt kul än idag!


Bumbi lämnar team curry nam nam för team super sääf!...

Hallå eller!!!

Klev in i morse på kontoret för att som alltid gå igenom gårdagen osv. Så ropar säljs chefen Jan Michael på mig att han vill prata med mig, så får jag gå in i stora rummet för att prata med honom och min team leader Rehman....

Hmm what a fuck tänkte jag väll mest. Vad kunde detta nu gälla!? Va det för att det gick så dåligt för mig igår lr vadå. Men men så var inte fallet. Jan Michael berättade dock bara för mig att dom tycker att jag är duktig osv och att dom då hade kommit överens om att jag skulle gå över till Alex team. Det är då teamet som levererar mest, och dom tycker att jag skulle passa in där så jag ligger i samma tempo som dom gör. Och bland annat då kan få tidigare dagar.

Sista han sa till mig var, känn ingen press! Då Arvid och Frank på det teamet har 20 sälj tills cirka kl 4.. Några minuter senare kliver jag in i mitt nya teams morgon möte. Efter mötet så har jag gått med på att ha 75 sälj denna vecka. Vilket betyder att jag kanske måste ha 20 sälg per dag om inte mer för att uppnå det i och med att det har gått piss måndag och tisdag. Sen så berättar dom även att deras dags buchett inte är 12 utan 15...

Nej då Helena, känn ingen press!!
Hahahaha

Så jag får då lämna mitt älskade team Curry nam nam, men ser fram emot att få vara med i team Super sääf. Det kommer nog bli jävligt bra :)

Fick även present kort från min "förra" teamleder Rehman, för att jag uppnåde mitt mål förra veckan. Så fick 500 norska kroner på Oslo city :) Hur snäll som helst!!!! Så då ska jag väll försöka införskaffa mig ett par vinterskor lr en jacka...

Men men nu ska jag se på sista avsnittet av våran älskade vampyr serie med tjejerna...

Imorgon är dagen!!! Då jävlar ska jag sälja som fan! Så håll tummarna för mig! :)

Team Super sääf here i come!!! Whoop whoop
// Bumbi

Lussebullar:-)

Idag har jag varit fri från jobbet. Ville jobba men fick inga tider. Kan ifs vara skönt att vara ledig ibland. Jag utnyttjade iaf dagen genom att först följa med linda till Nordea. Vi fick inte så mycket utträttat där så vi gick hem igen. Efter det kollade jag och Linda på att avsnitt av Mysteriet på greveholm. Sjukt bra haha.
Helena ringde och tjatade på att jag skulle hälsa på henne på bryggan. Så jag åkte dit, men stannade bara ett litet tag sen gick jag runt lite på stan. Köpte en jätte mysig halsduk. När jag kom hem så började jag baka lussebullar. När jag kom in på coop för att köpa saffran så visade det sig sen att det kostade 100 nok för 1g saffran!!!!! Sjukt dyrt! Men nu har jag gjort super goda lussebullar. Ni skulle bara vara här och smaka!:-)



puss o kram Annika!

RSS 2.0