tusenfryd!!

Äntligen kom vi dit! I söndags möttes vi upp en massa folk från jobbet för att åka till Tusenfryd, norges svar på Grönan. medans jag trodde att jag skulle dö varje gång jag åkte en karusell så tyckte alla andra att det var svin kul. Visst kul men inte en dödsgunga, det är INTE kul! Vi åt världens mest ovärda buffé. 250 nok för en skabbig buffé med tacos o pizza och en cola. Bra pris för en barnfamilj på 3 ungar som äter två tuggor och sedan vill åka karusell igen...









appdejt

En liten uppdatering kanske är på tiden!

Vi kör i listform för jag måste sova.

1. Veckan har varit grymt nice. Jag jobbar förmiddag, inte så mkt övertid, meget nice. I måndags la jag mig i solen i parken med en bok och en burk vattenmelon och somnade lite, gick hem sen och lagade kick-ass middag, igår mötte jag upp Annika på terrassen och för en chili twist och sen blev det middag med henne och Sadiq på Solsidan, idag blev det en liten runda på bryggan + terrassen för att till slut lalla hem och hamna i sängen där jag är nu. Jag resonerar så att nu när jag ändå ska jobba hela sommaren så måste man ju passa på att njuta av den lediga tid man har. Plus att det har varit galet nice väder.

2. Jag trivs som fan på jobbet. Vi har kul!

3. Annika har semester. Hon åker imorrn vid elvatiden och vi kommer inte ses på en månad ungefär. Skumt efter att ha knappt känt varandra, till att ha bott ihop och setts varenda dag i ett år. Helena har också ledigt fredag-söndag och ska iväg till Strömstad tror jag så jag har FF (flickfritt jaa) hela helgen. Vad fan ska jag göra? Ledig är jag också. Och ingen jag känner är i Oslo. Förutom mina jobbarkompisar, som jobbar så att jag kan va ledig :P typiskt. oh well.

4. Ingen gratulerade mig på namnsdagen i söndags.

5. Jag har semester v.28. Jalängtar! Mormor och Stockholm :)

6. Blahhh jag ska upp om fem timmar så nu ska jag sova. Jag som hade tänkt lägga mig senast 22 idag. Failllllll.


Hadä!

Hej


sol <3 öl

Igår var jag ledig och det var sooool ute! Först proppade jag i mig lite sushi och sen stack jag iväg till jobbet för att möta upp dom andra. Så gick vi ner till bryggan och åt och drack lite.

  


400 bitar sushi senare...


Min dag började inge vidare. Trött och öm kom jag till Sandvika för att cykla till jobbet, meeeeen inte kom jag ihåg att jag hade åkt bil från jobbet i lördags så att cykeln stod kvar där. Fick promenera. Det var inge kul. Plus att jag hade ont i magen.

Jobbet var iallafall ok, ingen stress och inga jobbiga energikrävande kunder. Och när jag kom hem så hade Annika förberett så vi ställde oss och gjorde massa sushi, vi skulle gjort det igår egentligen hemma hos Dennis och dom på Annikas jobb, men då glömde vi ta med risvinägern så det blev inget med det. Desto mer åt oss idag :) hehe


Massa sushi! Två såna tallrikar plus en med lite bitar som blev fula. Nom nomnom..

Vi var ju och spelade paintball igår med mitt jobb också, sjukt kul! Inte så sportsligt uppförande från vissa individer dock, jag har nio rejäla skottskador varav max fyra är från faktiska spelet. Annars tyckte pojkarna att det var himla kul att skjuta på mig antingen inifrån safe-zonen genom små hål i nätet, eller bara allmänt efter att jag blivit skjuten i spelet och var på väg av banan med händerna över huvudet. Tre saftiga skott i ryggen, några i huvudet, och så dom värsta; två skott på högra låret som avfyrades från max 2 meter. Det sved!!


Tre skott i ryggen av mina egna lagkamrater. Ajjjjj

bad face day


HAHAHAHAHAHA vet inte riktigt vad man ska säga om denna bild.
Gröna Lund är kul!

jobba sova jobba sova..

Då var man inne i rutinerna igen. Efter att jag kom hem i tisdags tog jag en snabb power nap sen fick jag hoppa i arbetskläderna och börja jobba igen. Jag kunde ju alltid hålla tummarna om att det slulle vara lugnt. Men nej så var det ikke!
I torsdags var det helt sjuuuukt mycket att göra på jobbet. Vi hade inte tillräckligt med personal som vanligt så vi fick ställa in oss på att springa arslet av oss. Full restaurang på 6 servetörer och 1 hovmästare! över 300 sittplatser har vi så tro mig när jag säger DÖD efteråt. Allt gick iaf bra men jobbigt var det. Vi sålde för lika mycket som vi gjorde ett bra julbord, fast 10 servitörer färre.

Men jag ska inte klaga allt för mycket, det är ju kul att det händer saker iaf:)

Nu ska jag springa iväg till jobbet igen.
Hoppas på att kanske få träffa Linda ikväll...
Puss og klem

Göteborg!

Göteborg! Jag hade skitkul.
Det sjukaste med hela resan var att höra Linn prata. Hon har fan haft värre stockholmska än jag, anser jag iallafall, men nu har hon plockat upp göteborskan sjukt mycket, haha det var så skumt att höra henne prata. Det värsta var när vi var och shoppade, hon sa helt allvarligt "amen den här va väl görfräck!" hahahaha jag dog lite inombords :D

Jag kom iallafall dit på fredagen vid femtiden, vi åkte hem och chillade lite hemma hos henne och åkte sen och köpte thaimat. Satt på balkongen i kvällssolen och snackade om allt och alla, hur mysigt som helst. Sen åkte vi in till stan och mötte upp hennes pojkvän och kompisar och satte oss på en uteservering. Jag höll på att smälla av när vi beställde varsin öl (6 pers) och det kostade 174 kronor.. måste kanske flytta hem snart iallafall ;D Hursomhelst, vi satt där bara och snackade och hade det bra, sen åkte vi hem och soooooooov.

På lördagen drog jag och Linn till Frölunda Torg och shoppade. Lite. Lite mer än tänkt. Men men :D Jag lyckades köpa tre par skor på typ en kvart (men för totalt under 400 så det gör inget) och Linn köpte sjukt fina chinos i samma färg som kilklackarna jag köpte, sen trillade det ner lite mascara och brun utan sol och andra viktiga grejer i påsarna.. nöjd blev jag iallafall. Hade inte shoppat nåt på aslänge kändes det som. 


Shopping! Sista bilden är uppåner.

På kvällen var vi på födelsedagsfest hos Linns kompis som vi träffade kvällen innan också, mkt trevligt, god tårta, sen drog vi in till stan till Ritz av nån konstig anledning? Vet ej vems idé det var, det var inge kul där alls, men vi drog vidare sen iallafall till Bryggeriet och dansade till Magnus Uggla och massa såna låtar, det var kul men ganska lugnt ändå. Det sjukaste var när vi gick därifrån och gick på avenyn på väg till Burger King, jag gick och spanade som fan och sa till Linn att "men kan jag inte få se nååån jag känner iallafall det hade vart kul, nån av Morgans kompisar eller iallafall Sandra??" och så vänder jag mig om, och vem kommer där om inte självaste Sandra P! Sjukt kul att få heja på henne också.


På Ritz, lördag kväll

Söndagen spenderades på Liseberg. Från öppning till typ 18 på kvällen. Vi åkte aaaaaallt :D Skitkul var det, grymt mycket bättre än Gröna Lund. Jag blev dränkt i Flume Ride, Linns kille vann 2 kg Toblerone, vi fick Linns kompis Louise som inte hade tänkt åka så mycket att åka allt, vi åkte Balder fyra eller fem gånger... Vi hade skitkul. Och det var inte mycket folk alls, köade max 20 minuter när det var som mest kö. Fattar inte hur man kan gå dit när det är proppat med folk så man måste köa i en timme för att få åka grejer.




Nu måste jag visst klä på mig och dra till jobbet. Hadääääää!

lite bilder


Långfrukost i solen

F12 lika suddigt som det ser ut



Picknick i tanto

Putnick i tanto

jag o linn i kungsan

Michel å Robert i kungsan

glassiga helena

Grillat!!



Tove på gröna lund

Jag på gröna lund



middag hos Muddvudd!

tack sthlm!

ja då var det slut på sthlm för den här gången. Som vanligt hade jag obeskrivigt kul. Lämnade jobbet i kaos förra onsdagen vilket inte kändes så snällt. Men någon gång måste man väl få vara ledig. Så fort jag gått utanför dörren på jobbet så glömde jag bort det.

När jag kom hem hände det inte så mycket mer än att krypa ner i min egen säng. Inte alls fel.
Torsdag blev långfrukost i solstolen o sen nya bilen till farsta för att shoppa lite. På kvällen träffade jag Linn och körde all in på Gerdas och F12.
Fredag picknick med Putnick i Tanto, sen Ljunggrens, studio 54, Mossebacke och Skandic malmen.
Lördag lunch med Madde och Jennifer på Debaser Slussen sen glass i Gamla Stan. På kvällen träffades jag, Linn, Petra, Helena, Tove, Johanna, Sophia o Madde på Gerdas. Kvällen slutade på Cafét, sinnessjukt kul. Eller slutade gjorde den på donken efter tjat från studenten Tove som är van vid nudlar på efterfesten.
Söndag låg vi i kungsan och tog det lugnt, smakade lite på sthlm. På kvällen var jag hemma o grillade med mamma, linda å marielle. Sen åkte jag hem till Petra o drack te.
Måndag Grönan med Petra o Tove. Bästa karusell: vilda musen..(eller var det bara namnet?) Middag hos Madde med Petra o Tove. Natten slutade på F12 med Emil.
Sen var det bara att ta sitt pick och pack och åka hem igen. 

Nu är jag tillbaka i oslo med en tom kyl o tom lägenhet (jag o linda jobbar helt olika den här veckan. tråkigt!) 

Tusen tack iaf för den roligaste veckan på riktigt länge!
Hade!

eeehhhhhhh

....synd bara att vårat kylskåp är extremt matfritt just nu. Jag handlade visst bara grönsaker förut. Fandå.

ingen smitare

Nu har jag moppat. Jag tänkte bara säga det. Smet inte.

Nu; mat, dusch, sömn.

Hej

städa är kul

Jag satte mig ner det var dumt.

Har inte suttit ner sen jag kom hem i söndags, inte ordentligt iallafall. Var hemma lite efter tolv på natten, somnade vid ett, gick upp vid fem, jobbade heldag 6.45-20.30, kom hem, lagade mat, däckade, upp fem, och iväg till jobbet.
Sen gjorde jag ju bort mig när jag kom hem idag. Först så handlade jag lite på vägen och så gick jag upp till lägenheten och lämnade det, sen så tänkte jag att nej nu är det banne mig dags att ta tag i saker å ting och gå och köpa en ny sopkvast nere i centrum (våran är kräkframkallande).
Detta borde varit en utflykt på en sisådär fem-tio minuter, jag tänkte gå in och köpa ris och olivolja också. Hursomhelst så var affären som eventuellt har sopkvastar stängd, så jag köpte mitt ris och min olivolja och var nöjd med det (fast riset var mycket dyrare än jag hade tänkt. Ehnywayz). Sen går jag upp mot huset igen. Och tar fram jobbnycklarna ur fickan. Bööööööööööhhhhhhhhhhhh så jävla tröttsamt, kollade verkligen flera gånger så att jag hade nycklar med mig när jag gick, men tydligen inte att jag hade rätt nycklar. Så jag fick åka in till stan och hämta Annikas nycklar, och min snabba tripp till affären blev fyra-fem gånger så lång som den skulle. Suck!

Men nu har jag iallafall sopat lägenheten med våran äckliga sopkvast, och dammsugit, och så skulle jag moppa men så var jag tvungen att kolla upp om jag kunde ta mig till jobbet tidigare imorgon för att inventera å greja och helt plötsligt var facebook uppe och jag vet inte hur det gick till.... Hungrig är jag också.

Bilder från helgen kommer, jag hade jäättekul och vi åkte allt på Liseberg :D

hadä!

Hallååå

Näää träningen var ju tydligen helt oaktuell i morse, i guess... Klockan ringde 05.30 och så kunde jag sova en kvart till.. Men min kropp strejkade nog för inte vaknade jag 15 minuter senare. Istället vaknade jag 40 minuter senare och då var det redan försent! Jävligt tråkigt faktiskt, fick faktiskt lite ångest! Så det är väl posetivt!?

Hur skönt som helst nu att jobba ute. Inte alls som i vintras när man stod där ute på Karl Johan i snö ovädret. Nu är det istället strålande sol och klar blå himmel! Och det tackar man inte nej till, så nu har fått mig massa färg också, måste dock börja använda solskyddsfaktor! Jag är inte så utländsk som jag tror tydligtvis..

Gick och shoppade lite kläder efter jobb :) Det blir man ju alltid glad av och det behövde jag väl bli :) Så det tyckte jag att jag förtjänade, som jag alltid gör :P

Ser fram emot den 17 juli!!! Då har Maria & Peter sommar fest nere i skåne och namn cermoni för söta Vendela!
Kommer bli så himla kul och få träffa min älskade familj! <3
Men känner ändå att man saknar dem, man börjar ringa dem oftare för att bara höra deras röster och höra hur dem har det :) Dem gör mig lycklig !

Nu ringde Nicole. Hon är på video butiken och ska köpa dricka till mig och självklart finns det inte något utav alle dem drickorna jag säger.. Och jag är sååå törstig!!! Men hon hittar säkert någon bra:)
Imorgon blir det tidig träning så Nicole ska sova här så vi drar upp varandra!!! Så imorgon smäller det :) Då känner man sig lite fräshar till helgen!

Imorgon är det fredag och då är det GREEN DAY KONSERT!!! Fy fan så kul det klommer bli :D

Nu har jag blivit bättre på att blogga, andra dagen i rad. Så nu hoppas jag att det håller i sig :)

Ha det bra!



Vuxen poäng till Helena!!!

Herre gud, vad är det som sker med mig!!??? Tror jag har tagit ett stort kliv till en helt ny livsstil!!!

Efter ett och ett halv år om inte mer så ryktes jag med av grupp pressen från dem andra på jobbet att börja träna... Var först lite snack om de, killarna tjata om att dem skulle börja träna men det hände aldrig något.
Sen helt plötsligt tog dem sig i kragen och hade börjat gå på gymmet intill vårat jobb varje morgon.
Så då vart ju Nicole självklart jävligt sugen på att börja träna och hon har tjatat om det så mycket.. Så min domedag var nära! 
Så i söndags efter en sliten indian och cowboys fest så fick jag besked om att jag inte fick gå hem och sova.. Grunden till det var för att vi skulle upp och gymma! 

Så kl 6 måndag morgon steg vi alla upp för att ta oss ett gym pass! 
I know, Helena Persson har köpt sig ett gymkort!! Va e det som sker?? Men för fan, det var nog bara på tiden, är nog bra om jag kommer mig lite i form. Och det är faktiskt inte så värst. Det jobbiga är väl att ta sig upp kl kvart i 6 på morgonen för att träna... Hmmm Så nu har jag faktiskt tränat hela 2 gr,  occ förhoppningsvis blir det 3 passet imorgon halv 7 på sats :D HMM

Och inte bara det, efter många försök så har jag börjat tycka om sushi!!! Så nu har jag också nästan blivit sund! 

Ja det har känts som att jag har gjort många nya saker som vanligtvis brukar vara helt oaktuellt för mig, men kommer inte på något mer.. Bara att jag har börjat träna är ju jävligt stort ! 

Nää men va fan jag tjänar egna pengar, betalar alla mina saker själv osv osv så jag känner mig faktiskt jävligt nöjd :D

Hade dock en liten down period på andra områden men det tar man sig förbi förr eller senare... :/ 
Men då är det gött å ha dem vännerna man har :) 
Min kära vän hade ju dragit iväg på en liten tur. Men även för det så hörde han av sig för att göra mig på bättre humör och frågade hur jag hade det.
Och då blir man ju så glad att man har så många bra vänner som verkligen bryr sig :)
Han lovade mig en present och frågade vad jag önskade mig. Men för min del spelade det ingen roll, det är tanken som räknas :) Men när han kom hem så fick jag självklart en jätte fin klocka från D&G ! Alldeles för mycket, han är alldeles för snäll!!! Det är min puh det!

Ja vad skulle man göra utan vänner & familj!? :)

Men nu ska vi inte vara bittra! På fredag kanske det blir konsert! Green day ska ju spela här i oslo, skulle bli helt villt om vi får tag på biljetter!

Men men nu jävlar köör vi, alla är glada och alla är vänner och det e det som betyder något :)

Nu har jag varit väldigt duktig och skrivit massa.. Men ska försöka ta mig hem tidigt om kvällerna så jag kan göra lite mer uppdateringar och slippa skriva så mycket!!!

Nu måste jag snart sova så jag orkar upp för ett pass på sats imorgon :)

Ha d!!!! // Helena





RSS 2.0