lördagsöndag

Ytterligare en söndag med inget annat än mat och film har passerat.. Vi har hunnit igenom två avsnitt OC och tre filmer; Valentine, Monster in Law och så såg jag Inglorious Basterds imorse. Min signaturpasta, chips och dipp, tacos.. haha fläskigt.

Det är egentligen jävligt värdelöst med Oslo på söndagar. Inte för att vi har haft några intentioner till att göra nåt idag, men det blir ju så när man vet att det inte finns ett piss å göra.

Gårdagen blev iallafall intressant. Kort men intensiv! Helena drog iväg tidigare för att möta upp jobbarfolket, jag och Annika tog det lugnare och fixade oss i lugn och ro hemma. Sen åkte vi in till Helenas jobbs kontor dit dom hade flyttat sig, och folket där var ju redan... förfriskade kan man väl säga :D Iallafall, sen drog vi in till stan astidigt, tio hoppade vi i taxibilarna och åkte till Cayenne, så när vi kom dit hade dom inte ens öppnat... fick stå utanför i tio minuter och nästan kissa på oss tills dom släppte in. Vettefan vems idé det var att dra så tidigt men men. Väl inne så for alla runt där ett tag, stället var ju öde förutom oss, och sen placerade sig allihopa vid borden i vip-avdelningen. Då började failen! Först blev annika tillsagd av servitrisen att lämna vipavdelningen. Ingen anledning, bara tack å hej. Fem minuter senare kom hon fram till mig med samma besked. Så vi fick inte va kvar, vi ställde oss vid baren en stund och visste inte riktigt vad vi skulle göra (stället var ju fortfarande tomt) men så bestämde vi oss för att dra vidare för det kändes inte så kul å stå där som nå mobboffer som inte fick va med i coola gänget haha. Så jag, Annika och Dahir drog vidare, först till ett ställe där Dahir kände folk men där fick vi inte komma in för dom hade lista, sen till nästa ställe där Annika känner folk men då fick vi inte komma in för att vi var för unga, så vi satte oss på en bar brevid sista stället där. Efter typ en halvtimme blev vi bortkörda därifrån också så då hoppade vi i en taxi och åkte hem. Men intefan körde han oss hela vägen, när vi var typ fem minuter promenadväg bort så hävdade chaffisen att han inte fick köra förbi nån bom som inte existerar så vi fick gå.
Failkväll!! Vi var hemma vid ett haha.


Nu blir det två veckor byggmaxjobb för mig iallafall, inte mycket annat på tapeten. Joo justefan jag har kiropraktortid tidigt imorn... fan! Sovmorgon ville jag ha.

Ah har inte så mycket mer å rapportera om. Kameran har inte vart framme mycket på senaste tiden så nåra färska bilder jag inte heller att bjuda på. Men ni vet ju hur vi ser ut så det kanske inte gjorde nåt.

aja jag har ingen bra slutkläm på det här så vi säger godnatt.
godnatt!

Söndag = Chips & Dipp!!!

Hallå!

Igår va det sista jobbdagen för denna månad!!! Tävlingen slutade med att killarna vann....  Men men grattis till dom då. Så nu ska vi vara deras "betjänter" för en hel kväll....

På kvällen var det lönepils på kontortet... Så vi förade där och drog sedan ut på stan!
Kvällen vart väll rätt så vild. Och champangen tog aldrig slut! Så idag är man inte direkt i något toppskick!
Men det var det värt.. I think...

Sitter nu hemma i våran kära lägenhet på Töyen med mina älsklingar Annika &  Linda!!
Det är söndag och vi alla är lite smått slitna. Och då gäller bara en sak!
Glass, tacos och sist men inte mist chips & dipp!!!!!! Och någon bra rulle på tv :)
Det är söndag det!

Imorgon ska jag börja gå på den där kursen också! Så ingen fritid för mig de närmsta veckorna nu!

Hoppas ni haft en trevlig helg ni också.

Kram // Bumbi

död = bröd

samlade i soffan framför varsin dator.

jag borde gå och lägga mig, ska upp strax. en av killarna har åkt på ordentlig kräksjuka så idag har jag jobbat heldag, och det blir jobb imorrn med. bra för mig iochförsig, jag behöver timmarna.. men jag har blivit för van vid sovmorgon haha.

det har snöat typ en decimeter idag, gör det det hemma också? det är konstigt egentligen, dom senaste åren har man ju gått och gnällt som fan efter riktig vinter och nu har vi ju det men bryr man sig? haha typ inte, det är mest jobbigt att trottoarerna är ishala med sån här konstig smulig snö över så fötterna bara försvinner ibland. men det är fint när det glittrar. allt som glittrar är fint.


haha helena luktade just på mina strumpor och sa "haha för en gångs skull är det inte jag iallafall!"

jag ska duscha imorgon
fast jag ska byta strumpor innan

nu ska vi gå och lägga oss
sovgott
haj

4 stelbenta ben

ja då har man varit och invigt Töyen poolen. Har en enorm träningsverk i alla muskler i hela kroppen idag. Men tog mig iväg till Töyenbadet ändå. Simmade några vändor i den härliga poolen. Linda kan knappt gå för hon har gjort utfallssteg. Nu börjar hårdträningen..eller..

Snart ska jag iväg till jobbet, hoppas på att det blir lagom mycket att göra.


Cash is king

MOORRRNNN DUU!!!!

Idag har det varit en BRA dag!!! Har som sagt en tävling nu på jobbet. Det är jag Nicole & Fredrika mot Team ledarna! Tävlingen går ut på att få mest sälg tillsammans under hela veckan. Så de som får mest, de vinner!

Om jag har fattat det rätt så är det så att vinnarna får en hel kväll med middag osv av cheferna.. Om jag har fattat det rätt som sagt.. Iallafall så är det så att förlorarna kommer att få passa up på vinnarna under hela kvällen.. Alltså så kommer dom få vara ens slavar hela kvällen, så som jag ser det !!! Hahaha

Skulle bara vara så jävla kul att köra över dem!!! Men men vi får se hur veckan slutar..

Måndagen var dock ingen bra dag så killarna tog ledning med 16 sälg.. Men idag var det som sagt en jävligt bra dag!!! Själv drog jag in 30 sälg idag!!!!!!! :D WOOHOO
Och det andra tjejerna gjorde det också jävligt bra.. Så vi har nog kanske i vart fall kommit ikapp lite, men veckan är inte slut och nu är vi igång :D Så nu köööör vi!!!!!! Whoop whoop


BRING IT ON BOYS!!!!!!!!!!!!


skattekort och gymkort fixat

Imorse ringe jag till Nautilus och frågade om det fanns någon möjlighet att säga upp ett gymkort om man ska ut och resa. Men ikke de, eller bara om man kunde visa upp tex papper på att man ska studera i ett annat land eller så. Men det ska jag ju inte. Men istället gjorde hon ett undantag så att jag fick köpa ett halvårskort för 2700 kr.

Så först gick jag till skattekontoret och fixade mitt skattekort. Efter det åkte ja till gymmet och tränade mitt första gympass på vädligt länge. Riktigt skönt. Jag får även simma hur mycket jag vill på Töyenbadet så de är grymt!

Nu är bara frågan hur jag ska spendera resten av kvällen. Helena lär ju inte komma hem på ett tag för hon tävlar ju med killarna på jobbet om vem som får mest sälj på en vecka. Linda jobbar på Byggmax ikväll.

Nu ska jag gå och handla lite mat, tomt i kylen.

Hade!
Annika

träningskort sökes

Ne nu är jag irriterad. Idag hade jag bestämt mig för att köpa ett gymkort på Töyenbadet. Hade packat väskan så att jag skulle kunna gå dit dirket efter jobbet och gymma. Men då visar det sig att det kostar 330 kr i mån men man är tvungen att binda sig i 1 år!!!! Hur kan man kalla det månadskort!!?? Känns lite onödigt att betala 3960kr för att få gymma i 4 mån eller hur länge vi nu blir kvar. Så imorgon ska jag ringa dom och fråga om det inte finns någon möjlighet att säga upp det, för enligt den dryga killen i kassan så kunde man inte det.
Så träkigt när man verkligen har ställt in sig på att träna så får man inte det...

Imorgon är jag ledig så får väl försöka ordna det där med gymmet då. Ska även till skattekontoret för dom bråkar med mig.


Jag vill ha ett gymkort!

kram annika

distraktion

alltså om ni ska ordna en överraskningsfest för mig eller bara allmänt skulle bli väldigt trötta på mig och vilja bli av med mig och ha mig helt distraherad och fokuserat på något annat i två timmar, sätt på The Beyoncé Experience och jag är hooked. Vet inte hur många gånger jag sett den, kan varenda grej utantill och ge mig några gånger till så kan jag väl hela koreografin också men alltså hon e för bra Beyan. Haha okej NEJ jag kallar henne inte det. Iallafall. Jag ska diska när det är slut.

5 av 5 toasters!

(och jag HAR dammsugit och torkat golven!!)


härva

 

Nu ska jag och Beyoncé städa


söndag = duschdag

tro fan att man inte har en 100 000läsarblogg när man inte har nåt att blogga om!

jag har inte jobbat på hela veckan
eller jo jag jobbade igår men resten av veckan har varit naada
gratapersonal har i vanlig ordning inte levererat. gillartinteeeeeee.
så jag har.... lagat mat.... kollat på väääldigt många avsnitt OC.... hängt lite med Annika innan/efter hennes jobb.... hängt med Sofie en dag... och så.
eller lite nyttig har jag varit,
jag har varit på banken och fixat nordeakonto. men det har jag redan skrivit också.
och så har jag sprungit hos kiropraktorn alldeles för mycket för plånbokens bästa iallafall.
var där i måndags, återbesök onsdag, återbesök fredag.. återbesök imorrn.
efter onsdagsbesöket kändes det sjukt bra, hade inte ont alls! men efter fredagen hugger det i vänstersidan igen så blahhhhhhhhhhh orkar inte ha ont längre


helgen blev lugn, i fredags satt vi här å kollade på film och Stephanie kom förbi.
i lördags jobbade jag som sagt, sen mötte jag upp Stephanie igen och så gick vi och såg Avatar i 3D. jävligt cool film men riktigt lika bra som alla säger att den är tyckte nog inte jag att den var. helt klart sevärd dock, och jävlar va snygga glajjor man fick. köpa. haha

sen skulle annika ringa när hon slutade så tänkte jag kanske åka å möta upp henne för lite öl men hon ringde inte förrän vid 2 så då var jag inte så sugen...
idag har vi bara degat, allmän duschdag har det varit och så gick vi och käkade mongolian barbeque och gick på bio igen, paranormal activity såg vi. alla tyckte att den var bajsdålig men jag som blir rädd av scream ligger här i vardagsrummet själv nu å e lite smånervig haha... jag borde inte titta på skräckfilm alls. grupptryckets fel!

kiro imorrn så inget jobb för moi. får hoppas på resten av veckan.

heja grata?


Leka med andar??

Hallu..

Igår kväll var jag med några kompisar från jobbet. Vi lagade tacos, drack lite röd vin och spelade spel. En helt okej kväll :) Vi hade ju planerat att vi skulle köra anden i glaset, så självklart skulle vi göra det... Hmmmm
Funkade inte till en början, folk var väll inte tillräckligt seriösa, eller så kunde man bara inte hålla sig för skratt! Det sistnämnda kan väll jag stå för till en viss del.. Så Jesper, Alex & Nicole får för sig att dom ska gå in på toaletten för att pröva om det funkar där.. Så där satt vi utanför och väntade.. Efter ett tag kommer dom ut och säger åt Jocke att komma in och där satt jag helt själv..

Efter ett tag kommer alla ut. Hela grejen hade tydligen funkat!!

Gick in en snabbis med Jesper och prövade på jag med.. Och jaa det funkade.. Tror inte Jesper bluffade där, annars är han bara tjock i huvudet!!

Så det var väll lite små läskigt...

Idag så drog vi på bio och kollade på en skräckis!!! Of course!! Självklart handlade den om andar. Och en sak dom då tog upp var att man inte skulle försöka ta kontakt med dom. För man öppnar en port åt dom typ och om dom blir arga eller nått så är det ju inte så bra..

Så det kom ju sådär lagom efter att vi hade kört anden i glaset.. Fast man har ju hört sen tidigare att man inte ska göra det, så om det skulle hända något så får vi väl helt enkelt skylla oss själva.. :P

Jaja nog om det, men nu är det slut lekande med andar!!!!!!!!!!!!!!

Hoppas ni alla sover så gott i natt!!!!

PEACE// Bumbi

Lördag & jag är friii!!!!

Fredag kväll och jag är så trött så trött så! Kom hem å både Linda å Annika e hemma, så det kunde ju vart kul å umgås med dom lite.. Dock så tog tröttheten över :(
Har haft långa dagar på jobbet nu det senaste, så har inte haft någon ork till att varken skriva på bloggen eller vara något speciellt social.

Men det var i alla fall fredag kväll och jag njöt av självaste tanken på att jag inte skulle jobba på lördagen och då blir det en lååång lååång sovmorgon... Men nej nej istället vaknar jag upp av mig själv kl 09.00 och kan inte somna om. Annika sover och jag har inte så mycket att göra för stunden... Men men lika bra det så jag inte sover bort hela dagen...

Ikväll ska jag äta middag med Alex & Nicole, spela spel, kolla skräckis och kanske spela anden i glaset som var självaste planen. Men cheferna på jobbet har nu skrämt upp mig rätt så ordentligt om att man inte ska leka med andarna osv osv.... Så vi får se hur det slutar!!!!!

Kanske är detta mitt sista blogg inlägg??! Nee då..

Ska börja gå nu på en kurs för att bli team leader med Nicole & Fredrika.... Så vi får se hur det går med det! :)

Pappa jag vet att jag har varit dålig på att skriva den senaste tiden ... Men som sagt så har jag haft långa dagar på jobbet och jag e så trött när jag kommer hem och det är rätt så sent när jag kommer hem att jag inte ens har tid till att laga mat.. Kommer nog inte ha så mycket tid den senaste månade framöver heller i och med kursen jag ska gå osv... Men jag ska försöka!!!!!!!!!

Men men nu är det äntligen lördag och jag är LEDIG!!!!!!!! WHOOP WHOOP

// HELENA


Tekken5 och chokladbollar med linda

Ja inget brödbakande idag inte, hittade ingen brödform. Så det får bli en annan dag. Men chokladbollar blev det istället. Så jag och Linda har ätit chokladbollar och spelat tekken5. Sjukt skoj faktiskt!

Här har vi våran slagkämpe

en fri dag

Idag är jag ledig och här sitter jag och Linda bervid varandra som två små datanördar men varsin laptop i knät. Har lite tankar på att laga mammas goda bröd. Men först måste jag hitta mig en brödform. Korvstroganoff ska jag göra oxå!! Gott!!

Igår försov jag mig, skulle börja jobba kl 10.45 men vaknande kl 10.15 så fick jag skynda mig jätte mycket. Inte nog med det så glömde jag mobilen och plånboken oxå så jag var tvungen att åka tillbaka hem igen. Då var det självklart stop i t-banan så jag kom ju ingen vart å kunde inte ringa till jobbet och säga att jag var försenad. 30 min försenad kom jag till jobbet. Men det gjorde inget för det var döds dött. Efter jobbet åkte jag hem till Christoffer och Sebbe och kollade film och åt mat.

Juste glömt å säga att jag åkte fast av kontrollanterna i t-banan i lördags. Jag hade varit riktigt duktig och köpt ett månadskort direkt när jag kom till Oslo men självklart glömde jag det hemma när jag skulle till jobbet. Och när man minst anar det så dyker dom upp. 750 kr fick jag betala!!!!! Å då hade jag köpt ett månadskort dagen innan för 550 kr!! Det kändes något bittert.

 

Norskt försäljningsproblem angående kaviar

 

Vet du varför norrmännen äter så lite kaviar?
- De får inte in tungan i tuben...


Tack å hej återkommer om brödet och korstroganoffen
/Annika

sittförbud :S

jag hade skrivit men det försvann.

sammanfattningsvis;

jag har sittförbud, tills på fredag så får jag gå stå eller ligga men inte sitta. tydligen så är mina höftböjarmuskler ihopdragna och bidrar till att jag har ont i ryggen, så nu ska dom bara vara i sträckt läge ett tag.

jag har inte jobbat idag heller. grata suger. kommer bli knäpp och fattig om det fortsätter såhär.



ja det var väl det jag skrev förut bara åtta gånger så långt. vi borde kanske haft en twitter istället, iallafall jag, så hade ni sluppit mina novellinlägg!
ehnywayz

godnatt!

dehär e den första bilden som jag nånsin tog med en webcam! det ni!

29 december 2003 om datumet stämmer i datorn

 


julfest på Ds Louise

Igår var man inte piggast i världen direkt. Hade nämnligen julfest med jobbet i söndags. Casino tema var det. Festen började kl 5 och när vi kom fick vi en dry martini som välkomstdrink. Innan maten spelade jag lite texas holdem och självklart vann jag allt!?(inte skulle jag ljuga...)
Sen var det dags för en trerätters, till förrätt var det thai sallad och scampi, varmrätt oxfilé med potatiskaka och svampsås, och till efterrätt var det chokladbrulé med sorbé. Sååååå gott!! Och självklart en massa gott vin till.

Under middan delades det ut diverse priser allt från årets ansatt till årets rumpa. Det bjöds även på dans uppträdande och en bondquiz.

Klockan halv 11 gick vi vidare till ett ställe som dom hade hyrt till oss.

arbetslös :(

idag är jag arbetslös :(
iochmed att jag nu får dela på den sista av 4 tjänster på byggmax med en annan kille så betyder det att ett tag framöver så kommer jag jobba 2 veckor och sen vara ledig såattsäga i 2 veckor. och Grata personal hade ingenting åt mig idag.. men men.

jag jobbade inte igår heller men då hade jag faktiskt vettiga saker att göra. först så var jag på banken och öppnade konto hos Nordea, vi skaffade ju dnb nor allihopa när vi kom hit för att ja egentligen enda skälet för mig var att han vi hyr av har det så då tog jag det också haha. sen insåg jag att dom drar avgifter för exakt varenda grej man gör med sina pengar.
betala med kort? 2,50 kr i avgift. alltså vanligt typ i mataffären.
ta ut pengar i en bankomat som inte är en dnbautomat? 7 kr i avgift.
ta ut pengar i en dnb-bankomat men utanför office-hours? 5 kr i avgift eller nåt sånt.
ta ut pengar i sverige? 30 kr i avgift!
visst det är inte mycket pengar i sig men jag tycker att det är sjukt fult gjort. så nu har jag två bankkonton.

hursomhelst.

sen var jag hos kiropraktorn. vilket jag har varit sjukt nervös inför iomed att jag bara har gått hos en kille innan och han har varit fett bra så då känns det jobbigt att behöva gå till nån annan som kommer säga nåt helt annat och bryter av mig på mitten. men när jag kom in och vi pratade lite så frågade han vem jag gått hos hemma och då visade det sig att den här killen har haft min kiropraktor hemma som lärare under utbildningen! så det kändes braa.
dock så känns det inte som att han lyckades räta ut mig ordentligt. men ska tillbaka imorrn på återbesök.
det känns som att jag kommer dras med min dåliga rygg hela livet... kan man stämma nån som sabbade en när man var ung och inte fattade att det inte skulle bli bra? :/ 


bla bla bla bla intresseklubben antecknar

jag gjorde kycklingsallad med sesamdressing inspirerad av den på Panda sushi idag till lunch och det blev galet gott. olivolja + sesamolja + soja + sesamfrön bara. rekommenderas!

blablabla hejdå!

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakna

Jag tycker att det börjar bli dags att väcka mina sovande små rooomiesar.. vi skulle ju umgås idag! haha

frågan är, kastrull+slev eller lite snällare former..?

bye bye sthlm

Idag har jag faktiskt haft en skön sista dag i Stockholm. Vaknade vid halv 10 (men inte Linn) och åt frukost med Carro. Två knäckemackor med ost blev det. Umgicks lite mer Carro innan hon skulle åka iväg med tåget till Åre. Lite avis faktiskt. Men nu får ja väl ge mig, har ju faktiskt precis haft semester. Eftersom Linn vägrade vakna så packade jag väskan, bokade flygbuss och fixade lite annat. Kl 1 vaknande linn!!!! Vi gick till Ica och shoppade köttbullar till lunch och lite små mat som ja ska ha med mig till Oslo.

Vid kl halv 6 åkte vi in och träffade Jossan i stan. Självklart gick vi till kära Kung Carl och hälsade på. Fick en massa gratis öl av förra chefen. Nu är jag hemma i huset igen. Helst tyst är det (förutom att man konstant hör Olivias smaskande från matskålen, hon blir tydligen aldrig mätt).

Saknar fakiskt Oslo och mina kära vänner nu!
Puss o godnatt
Annika


kärlek är bra för kropen

jag vill ocksååå blogga.

min dag började dåligt. vaknade. tittade på klockan.
12.26
panik
men jag hann ner till jens i tid (12.45)(med en värdelös frukost för 60 spänn från narvesen i väskan)(helt allvarligt en kritvit baguett med ost och skinka och majonnäs, dom har ju det istället för smör av nån anledning, ingen grönsak ingenting bara ost och skinka, 43 spänn) och vi kom till jobbet i tid så så långt var allt bra.
men så vi kom in på jobbet, å blev direkt informerade om gårdagens/dagens härvor. suck. ingen kul start på dan. och jag hann ju av förklarliga skäl inte duscha innan jobbet så jag var tvungen att ha mössa på mig hela dan, det var bra i förra veckan när vi hade typ 8 grader varmt inne i butiken men nu när värmen är fixad så är det inte så lattjo..
sen flöt de på men när vi skulle stänga så blev det lite härva igen. blahhhhhhhhhh. men nu mår jag bra! har ätit korv och potatismos (riktigt potatismos) och kollat på ett avsnitt Dexter så nu ska jag bara diska lite och sen duscha så blir det bädden sen. tänkte försöka att inte sova till halv ett imorrn.. fattar inte hur det blir så. gick visserligen och la mig vid halv 2 men elva timmar?? ska man sova så länge? det är ju inte första gången heller, har i regel sovit 01-11 dom här två veckorna. oh well.

annika kommer imorrn och vi har inte städat! men diskat faktiskt. frågan är hur hon ska ta sig in, jag jobbar stängning och helena lär inte va hemma vid sju?? haha hennes problem! :D

ska se va vi hittar för skojig bild idag i gömmorna...




haha de tog en stund men den där fota jag i nån skola nånstans där jag jobbade runt allahjärtansdag förut

Jobb jobb jobb

Hallå!!!!!!  Nu har jag inte skrivit på ett bra tag, så nu e det fan på tiden!
Har faktiskt vart väldigt mycket på jobbet det senaste, så har inte orkat ta mig tid till att skriva....
Vart långa å sena dagar på jobbet, men det har gått väldigt bra för mig det senaste..
Hade 100 sälg förra veckan, inte helt fel d :P Så just nu så går det så bra så bra sååå!

Mitt bankomat kort råkade komma lite på vift.. Så klart.. Så har vart lite små fattig i två dagar nu! Men mot all förmodan så har faktiskt det kommit till rätta igen! Har nog inte haft sådann tur på länge! Men den låg tydligen i bilen så nu är jag inte längre så "handikappa", som jag vart de senaste två dagarna!

Imorgon kommer Annika hem!! Guuu tiden bara springer iväg.... Men det ska bli kul å träffa min kära igen :D

Måste ju faktiskt också tacka för dom fina julkorten vi har fått!!!!!! Det var jätte kul att få några överhuvudtaget!!!

Så Linda´s mamma, min kära syster, min kära far och våran saknade Muddvudd!!!!!!
Tack så mycket allihopa :D

Ni kom Linda hem, så ska tjöta lite med henne nu :)

Imorgon e det fredag folkens!!! Wooohooo

Over and out!! // Bumbi

Hej mitt vinterland nu är jag här!

Flygresan gick väldigt bra, sov faktiskt en hel del och drömde en massa också. Väl framme i Stockholm blev vi väl mötta av snön och kylan i högsta hugg. Bläääää! Längtar redan tillbaka till värmen.

Nu har jag iaf varit hemma i ett par timmar och hunnit med att luncha med Carro och handla lite små grejer till necessären. Å nu måste jag börja packa upp och packa om. Finns det något tråkigare än att packa upp?? Vanligtvis ligger min väska ouppackad i ca 2 veckor. Inget blir bättre av det heller för man hittar aldrig det man letar efter och tillslut ligger allt på golvet i en stor hög i 1 vecka till. Men nu har ja inget val väskan måste packas upp och packas om med vinter kläder.

Jaja ikväll ska jag och Carro ha en mysig middag. Vet dock inte vad det blir för det enda Carro har i kylen är exakt; 1 liten ost, smör, 6 öl, 2 vinflaskor, 1 bacardi flaka och en vinbox. hmm har Carro fått lite dåliga vanor när jag har varit borta?

Puss kram
annika

mehhhhhhhhhhhh

assååååååååååå jag är så sjukt oföretagsam. jag var på väg upp vid 9 imorse men så somnade jag om...igen. drömde massa roligt iofs, att jag och mamma flög flygplan över new york och att jag stoppade en misshandel.

meen. det jag borde göra som inte ens är jobbigt:
1. lägga i en tvätt. vi har tvättmaskin i lägenheten ja.
2. gå ner och titta i brevlådan om mitt skattekort har kommit. brevlådan är en trappa ner i trapphuset.
3. skriva en lista på vad jag ska handla
4. handla
5. laga mat
6. betala hyran, via nätet inte jobbigt.

saker jag inte borde göra:
1. sitta vid datorn
2. titta på tv


men jag har faktiskt diskat vårat enorma diskberg. och torkat av spisen (helenaa). och jag har klätt på mig.

a kick in the butt, anyone?

mah lovelies, fast dom är mindre blålila och mer bara lila på riktigt. kameror hatar lila.

då lämnar man värmen och oxfilén

Kl 5 ikväll åker vi till flygplatsen för att åka hem till ett -10 Sthlm. Inte direkt det man längtar efter. Någon gång måste man väl vakna upp ur sin dvala här borta. Men först ska jag shoppa det sista, kanske få lite pedikyr och äta sista köttbiten.

Här är iaf lite bilder från när vi var på en djurpark en bit utanför johannesburg.


dom jag bor med


Hej jag heter Helena!
Jag tycker om att skita ner mig och letar för det mesta efter mat.


Hej jag heter Linda!
Jag tycker om att måla naglarna och tycker inte om att sova brevid skitiga Helena

Sool

Idag vaknade jag äntligen upp till en skinande sol. Har varit ganska dåligt väder här i några dagar nu. Men idag är det sol. Så jag ligger bara och glassar i poolen på en luftmadrass. Underbart!

Igår åkte vi till ett ställe som heter Deinfern, som är ett gigantiskt villområde. Allt är inom murar och vem som hellst får inte komma in. Det är en stor port med portvakter som man måste ta sig förbi först. Där du talar om vem du ska till och gatan. Sen visar du upp körkort och dom kollar så att bilen är försäkrad. Helt sjukt va olikt det är hemma. Men väl inne på området så ser man gigantiska lyx villor, en mega stor golfcourt, tennisbanor, lekplatser och en massa andra saker. Här inne bor nämnligen mammas alla svenska vänner så hon är där rätt ofta. Efter det tog vi en dessert på golfrestaurangen. Sen åkte vi till ett köpcenter men hann inte köpa något förän vi var tuvgna att åka hem. Hade en bio som väntade på casinot. Bio på onsdagar kostar 16 kr!!!!! Vi kollade på The stepfather, den var riktigt spännande och bra.

Ikväll ska vi äta middag på en thairestaurang med en annan svensk familj. 

 
Puss o kram

1 week down, fine, what you see is what you get!

det är redan torsdag! tiden går fort i den här stan.
jag fick jobba hela den här veckan vilket jag inte trodde att jag skulle, och får kanske jobba nästa vecka också (håll tummarna). dock är det fruktansvärt lite att göra, vi har typ en kund i timmen känns det som.. men jag skulle inte heller vilja bygga i 18 minus så det är ju inte konstigt. jag är glad att jag får lön iallafall! :)

jullovet var asbra men det var inte bra för independencebohemifrån-inställningen i huvet. jag har inte packat upp min väska än (och helena har klagat på att det ligger kläder på golvet! och att det blev skitigt så fort jag kom hit när hon städat! haha) och jag har ätit pasta med falukorv två dar i rad och nudlar med macka idag.. ehh ja om nån har en bra maträtt att tipsa om så vore det bra. jag har NOLL inspiration. och det jag har kommit på finns ju såklart inte i det här b-landet haha. men jag har tvättat!


ANNIKA förresten vi behöver prata! Smsar dig imorrn men om du råkar se det här så kan du ju va beredd. jag jobbar eftermiddag så om du e vaken och tillgänglig kan vi ju försöka skypea.


aååh arton minus var det som sagt när jag gick hem från jobbet idag... snoret fryser inne i näsan och benen vill mest trilla av. överkroppen e lugn för jag har min jättedunjacka haha ful som stryk men AJ LOVE IT. okej jag vet inte ens vart jag tänkte komma med det här jag ska gå och lägga mig. på riktigt idag. jag har köpt nya öronproppar i festliga färger så nu kan jag och helena sova i samma säng igen. flyttade ut på soffan första natten för vi störde varann för mycket och jag hittade inte mina gamla öronproppar. det ordet är ganska äckligt förövrigt. MEN.

Helena Persson - she sees stör you when you're sleeping!



GODNATT!

klipp klipp

Om 3 timmar ska jag till hårfrisören. Undrar hur det kommer bli..


Jag är ju i Afrika trots allt...

Lite uppdatering från Capetown

Redan morgonen dagen efter att vi har landat i Johannesburg så går vårat flyg till Kapstaden. Direkt när vi landat så bestämde vi oss för att åka upp till Table mountain. Men efter att ha stått i en bil kö i 1 timme för att komma till bergbanan så gav vi upp, det var minst 2 timmar kö yttligare. Efter en mysig dag på Oceanfront, vilket är hamnstaden i Kapstaden så letade vi upp vårat bed and breakfast. Dagen efter åkte vi till Godahoppsudden. Det är så långt söder ut man kan komma, där Atlanten och Indiska Oceanen möts.

Sen åkte vi vidare till Stellenbosch som är känt för alla sina vingårdar. Så självklart var vi på två olika vingårdar och smakade vin.

Nyår firade vi på Barnyard Theatre. Dom har olika musik föreställningar runt om i Sydafrika, vi var på Rock Circus. Det var en blandning av musik och circus i ett ända fram till tolvslaget. Helt underbart nyårsfirande med pizza och öl!!

Massa andra saker har vi gjort men orkar inte skriva så lägger upp lite bilder istället:-)












tillbaka i Oslo

Nuuu är jag också på plats. Det tog lite tid.
Först var tåget 10 minuter försenat, sen 20, sen 40.. jag och mamma stod och frös och mina fötter höll lite på att ramla av benen. Sen kom tåget, ruttet gammalt äldsta typen av SJregionalvagn typ. Det funkade ju, men jag hade bokat plats med bord för det är soft, men så hade jag platsen vid gången och bordet var ett sånt där litet som är typ 30cm ut från fönstret :S hade benutrymme iaf! Sen fick vi stanna för igensnöade växlar, och tåg som skulle åka förbi som var i tid, och bla bla bla bla.. kom fram 45 minuter efter utsatt tid så det var ju inte så farligt ändå. Resan mot stockholm innan jul kändes väldigt mycket längre.

Hursomhelst, helmysigt å träffa Helena igen, nu får du ta å komma också Annikaaa!


Jag har iallafall haft världens bästa jullov, helt perfekt.
Laddade över alla mina grejer från våran gamla dator idag också så jag har precis suttit och kollat igenom alla bilder - her-re-gud va mycket jag har och va mycket gamla! Sjukt kul, det ska bli ett feeeeeeeeett fotoalbum av det här! Det kommer nog ta ett tag å välja ut bilder bara, har 4000 filer i "bilder"-mappen från gamla datorn, och sen jag fick egen kamera har jag ju en heeel del bilder också. Men det kommer bli grymt!

Nu ska jag väl gå och lägga mig jag med. Ska jobba eftermiddagar hela veckan, skönt med jobb på en gång!

hör av er nu för fan allihopa, INGA MER HEMLIGA POJKVÄNNER HRRM HRRM om nån känner sig träffad... jag vill veta vad ni gör hemma!

Helena, jag och Åsa i oktober 2007



Nu tycker jag Linda kan komma!!

Om jag har flängt runt i lägenheten idag!!! 

Har städat hela lägenheten, dammsugit, skurat golvet med lukta gott gott, städat badrummet med en som inte luktar så gott som den andra jag städade lägenheten med, men som var helt okej!
Jag har lagat lasange som vart god :D Och jag har tvättat massa kläder och gått ut och slängt massa sopor!

Så nu luktar det fräsch och gott i hela lägenheten. Har ställt fram en tallrik med goda vindruvor och snart kommer chipsen och dippen fram också, of course!!!! Så nu är Linda mer än välkommen att komma hem. Väntar på att hon ska ringa på port telefonen och kliva innanför dörren! Fan ta henne om hon kommer hem och grisar ner nu ;P
Nu ska jag titta på Flickan som lekte med elden!

Visst har jag varit duktig idag??!!!!! :D

Over and out, Helena!

Lindovich kommer hem idag!!! Dags att städa lägenheten.....

Hallu!

Har bara tagit det lugnt i helgen. I fredags låg jag hemma hela dagen som antagligen alla andra också gjorde!
Kollade på OC hela dagen och bara slappade.
I lördags tvingade jag mig själv ut til Oslo City för att byta pappas tröja till storlek large och inte xxl som jag hade råkat köpa... Sen vart det väll lite mer greyer som åkte med som vanligt :P Köpte faktist två par jeans men det behövde jag!! Sen åkte också tre tröjer med, men jag är nöjd :) Hade ju inte Annika med mig på min lilla shoppingtur som tur va. Annars hade jag nog inte fått med mig det ena eller det andra ;P

På kvällen drog jag ut och spelade biljard med Rehman, Dahir och Steph. Kunde inte ligga inne en hel dag till!
Jag var lite små rostig men mitt ända tips är skjut HÅRT!! Haha Killarna sa att jag skulle skjuta med kärlek, men jag tog in för kung och fosterland och vips så åkte någon boll i som jag inte alls hade sikte på :P Jag var nog alldeles för ivrig! Sen drog jag och Steph och träffade Stephs mamma som satt och spelade bingo. Så bjöd hon oss på mat, så jag och Steph gick till en Thai resturang och åt Sticky rice med kött och våran favorit som tum :D
MUMS, hur gott som helst. Och jag som inte äns ville äta från början men tack Steph för att du övertalade mig.. Hur tänkte jag egentligen, tacka nej till Som tum!!??? Och tack Stephs mamma för maten :)

Sen bar det hem! Köpte med mig två filmer Inglourious Basterds och Flickan som lekte med elden.
Men det var en trevlig kväll, skönt att komma hem tidigt!

Men idag kommer Lindovich hem!!! Weiiiiii
Måste dock börja städa lägenheten som tusan idag innan hon kommer :P ....... Hmmm
Och sedan ska jag laga lasange!!!!

Hoppas ni haft en trevlig helg. Imorgon är det jobb igen! Nytt år nya tag :D Whoop Whoop

Hade Bumbi!!!!

Från juldagen i Sthlm!


Gott nytt år!!!

Ja, vart ska man börja.... Nyår i Oslo med nya vänner :)

 Började med middag hemma hos Dahir med några stycken från jobbet. Vi hade det jätte kul tills det blev en liten dålig stämning mitt i allt men det var ingenting med hur kvällen egentligen slutade.. Så när det e cirka 25 minuter kvar så ska vi helt plötsligt vidare till nästa ställe.. Vilket var ett väldigt dumt beslut, det roliga är att det var inte många heller som ville vidare. Men självklar vart det ju så ändå och då vet ju alla hur det brukar bli oftast! Hoppade in i ena bilen med Klara och två killar som jag inte ens kände... Så där sitter vi i bilen och ser hur alla börjar gå på gatorna och göra sig redo inför tolv slaget. Tiden bara rinner iväg, hur stressade som helst, dom andra sitter i bilen framför oss och Dahir sitter ensam i en taxi...

Så där satt vi tillslut klockan vart tolv, fyrverkerier överallt, två killar som jag inte ens vet vad dom heter.. Men jag hade vart fall Klara där! När vi kom fram hoppade jag ut ur bilen fort som fan och firade med dom andra!! Måste säga att det var en väldigt fin utsikt där vi var. Sen gick vi in för att fira vidare men som slutade i total KAOS!

Kände inte alls många där förutom dom från mitt jobb. Dom ända som var svenskar där var klara och veronica. Sen vart det "kärleksdrama" mellan 3 personer. Försökte få tag på en taxi så vi kunde dra vidare bort där i från men vi satt fast dära! Alla började helt plötsligt bråka och skrika på varandra..Och jag satt i soffan och ville bara hem...

Så det slutade väll inte så bra som man hade hoppats.. Men nu ska vi inte vara sådanna...Men jämfört med förra året så har detta året ändå slutat bra! Flyttat till Oslo, träffat nya vänner och jag mår hur bra som helst!! :D

 Det där var bara en kväll, en kväll som ändå aldrig blir lyckad!

Så 2010, bring it on!!!

 Gott nytt år!!! // Bumbi




RSS 2.0