massa text inga bilder! yes!

Nu har det gått en vecka sedan Annika flyttade.
Först var det jättetomt.
Alltså, jättejättetomt, jag höll på att få ett litet sammanbrott i tisdags för att det var så tomt.
Men.
Sådär utrymmesmässigt så visar det sig att jag och Helena (JanMichael flyttade också ut nån dag efter Annika även om han har lite grejer kvar) lyckas alldeles strålande med att skita ner belamra lägenheten precis somom vi fortfarande var fyra stycken här. Det är precis lika mycket kläder och skit överallt som vanligt. Ganska imponerande faschinerande faktiskt.


Vi borde alltså packa. Men fatta hur jobbigt det här är för mig - jag som vanligtvis inte klarar av att packa en normal väska när jag ska vara borta en helg, jag ska nu dels packa en väska att ha en månad i thailand - MEN utan att packa massa grejer för man vill ju shoppa där osv, plus grejer att ha på mig dom dagarna jag är i Stockholm, plus att rensa ut all skit som ska slängas, plus att säkert ta hem lite grejer som jag inte använder, plus allt som ska vara kvar här.

Alltså uppdelningen? Fattar ni att det känns jobbigt för mig? Eller det jobbigaste är väl i vanlig ordning att få arslet ur och börja. Men jag har inte kommit dit än så just nu känns det väldigt väldigt jobbigt.


Men nu ska jag iallafall äta lite nudlar och titta på nya avsnittet av Gossip girl. Så kanske jag börjar packa imorgon istället. Nej då ska jag ta spruta! Fan det får jag inte glömma.

Men hadä iallafall allihopa vi ses om en vecka :)

PÖSS

Moa!


Anniken lämnar oslo och Annika kommer till Sthlm

Ja då var det över för den här gången. Sjukt konstig känsla att lämna sitt hem till ett annat. Kommer att sakna mycket här i Oslo. Men förhoppningsvis säger jag inte "hade" för alltid.

I lördags flyttades tyvärr festen från Töyen till Gunerlökka eftersom våran granne började klaga kl 21.15!!!!!! Får man ens göra så på en lördagkväll i Oslo!!??? Eftersom ingen av oss hade någon lust att sänka volymen så hoppade vi in i en taxi och åkte hem till Sanders lägenhet. Lägenheten är väl ungiefär dubbelt så stor och hade isolerade väggar så det var ett riktigt bra kap. Det blev iaf en riktigt bra kväll, nästan alla från mitt jobb kom så det var sjukt skoj! Sen gick vi till Sydöst och festade vidare.

Fick en sjukt rolig och fin present utav mina underbara jobbarkompisar.

En hink som ni ser, där alla hade skrivit en hälsning till mig.

I hinken låg det det en massa sjuka minnen och värda saker att ha på resan!

Tack ni alla!<3

Jag älskar er!!!!!!!


jaa riktig

Jo men jag är vaken! Bolaget slår upp portarna om åtta timmar, men som vi brukar säga, det är ju skittöntigt att sova...

Annika jobbar som påpekat sin sista dag på Christiania idag och lär väl fira natten lång, Helena och JanMichael sover hos en kollega så jag är alldeles ensam, men det betyder också att det blir lyxsömn med madrass i sängen! Bäddmadrassen tjänar ju annars som sovplats åt två av oss på golvet. Så. Lyx.


Imorrn slår vi rekord på hur många människor man kan trycka in på 47 kvadrat! Och förhoppningsvis slås det rekord i städning här under dagen, jag jobbar ju som sagt så tyvärr kan jag inte delta men övriga styrkan är ju faktiskt lediga och på tre pers går det ändå halvsnabbt att fixa lägenheten representabel. Bara alla hjälper till? Hint hint. hint. hel..hint?


Jag köpte biljett hem nu också, 3 november blir det för min del, förhoppningsvis går Eivind med på att flytta in den dan så slipper jag bo på soffor 31a-3e. Annars löööser det sig. Vart jag ska bo när ja kommer tillbaka är ju också en kul fråga att fundera på. Inte fäään vet jag men det löser sig!  De oooorrrrdnar sig, det gör det alltid jo de lööööser saaajj osv osv timbuktu!1!

Osammanhängande. Bildfritt! Vi fotar ingenting. Ska göra det imorrn dock. Sen får ni troligtvis inte se ändå! Mamma jag dricker inte öl.


Nej men hade folkens så ses vi
pusspuss hej

sista dagen

Yes då var det snart slutjobbat på christiania. Sjukt konstig känsla. Om jag hade slutat i sommras så hade det varit en stor lättnad. Men nu känner jag istället en saknad redan. Kommer sakna alla jag jobbar med som bara den. Jag är ändå glad över att jag slutar och har den känslan än att jag skulle sluta med den magknipen jag hade i sommras. Förhoppningsvis kommer jag att träffa de flesta någon gång när jag har kommit hem. Men vissa personer vet jag att jag troligtvis aldrig mer kommer att träffa igen. Det är en konsitg känsla. Jag kan väl inte förvänta mig så mycket annat än jävligheter från köket idag. Mycket möjligt att dom bjuder mig på wasabi och vitlöksglass igen som ett sista minne. INTE OK!! Imorgon har vi utflyttningsfest, då hoppas jag att många kommer. Tråkigt bara att de flesta jobbar kväll imogon, så dom lär väl inte vara här tidigare än 12.

Nej nu ska jag göra mig iordning till sista dagen på jobbet.
Hadää


monopol söndag

Nu städar dom för fullt här. Får lite dåligt samvete för här sitter ju jag och gör ingenting. Men jag har faktiskt ont i magen så måste vila den ett tag. Har precis varit och ätit thaimat på Grönland, måste ju komma in i rätt stämning för snart åker vi ju! På fredag slutar jag på jobbet, helt sjukt hur tiden går fort. Och imorgon kommer min älskade Anna tillbaka till jobbet!!:D På lördag har vi utflyttningsfest så då hoppas vi att det blir bra stämning på Töyen. Vilket det utan tvekan kommer att bli.

Nu skriker Helenutt här att vi ska spela Monopol så jag får väl avsluta här.

Imorgon får jag träffa Anna!!!

om en månad ligger vi på stranden

Hallå folkens!

Jag har just skypeat med Christoffer i en timme, sjukt trevligt. Hade inte pratat med honom på evigheter.


Christoffer (<3!) och risgrynsgröt (blääää)

Det är fredag, jag har lång helg (inge jobb förrän måndag 13.30) och jag är så sinnessjukt trött så att jag somnade sittandes med datorn i knät förut. Jag har sovit ca 4.5 timme per natt hela veckan, otroligt dumt men jag är så kass på att gå och lägga mig i tid. Det funkar inte. Har inte en endaste liten plan för helgen heller. Eller jo förresten, Helena och Jan-Michael upplyste mig just om att Julian har födelsedagsfest imorrn. Blir göy! Men mest av allt ska jag sova.


Vad behöver man fixa innan man åker till Thailand? Vi har varit och vaccinerat oss, jag ska dit en gång till. Visum behöver vi inte. Sommarkläder finns inte att köpa... ? Det kanske inte är så mycket mer. Dock så är jag tveksam till om jag ens fick nåt vaccin när vi var där för när hon stack mig så kändes det fan INGENTING och efter så kände jag inte heller nåt, både Helena och Annika hade ont i armen i två dar efteråt. Kanske var för att dom tog andra sprutan och jag bara första? Eller så har jag odlat så feta armar att det inte kändes bara :) hehe

Thaaaaaaaaaaailand


Nä men jag ska leta upp nåt att äta till middag. Och sen ska vi spela lite mer monopol tror jag, om inte JanMichael fick för sig att dra ut och festa... det orkar inte jag idag iallafall. Längtar till sängen!


Hadäää !

Helenas födelsedag!


Se så fin tårta!!

Vi ääär så bra Linda!!


Vi lyckades få henne glad efter en lång och tråkig dag på jobbet!

Ett par hörlurar blev det.



Grattis bumbi!!!!

Har inte hunnit träffa min kära än men om ett par timmar kommer hon hem till mig, då ska vi fira! Är ledig idag så det passar perfekt. Väntar bara på att Linda ska komma hem så vi kan fixa lite.



Har haft en riktgit långhelg nu, ledig lör, sön och mån :) Super skönt!! I fredags gick vi ut en sväng men alla droppade av en efter en så tillslut var det bara jag kvar. Men träffade en massa folk ute som jag kände så det gjorde inte så mycket. I lördags var jag mest hemma och tog det lugnt, Helena var på kontoret och Linda jobbade. Men när Linda kom hem så gjorde vi oss iordning och sen åkte vi till Helena på kontoret. Sen åkte vi till Akkerbrygga och gick ut. Igår gick vi och åt lunch på Albertine, men tyvärr var det inte någon höjdare. Sen åkte Helena och Linda till kontoret för att kolla på film. Men jag åkte hem till Tobbe för att senare gå ut på stan igen. Några killar på Tobbes jobb hade ordnat med en lek som hette Hitta järnet. Så vi möttes upp kanske 50 pers på Johns så delade vi in oss i lag och sen fick vi en varsin lista med rebusar för att hitta till rätt bar. Så fick vi massa uppgifter som vi skulle göra påvägen. Den som först kom tillbaka till Johns och hade klarat av alla uppgifter vann.
Tyvärr vann inte mitt lag men jag tror att alla andra fuskade. Sjukt kul var det iaf, så det hoppas jag att jag får göra flera gånger. Nu ska jag börja städa lite här hemma. Det ser ut som en flyktingförläggning efter helgen..

Hadää!!

du äär så flink

räknade precis mina drickspengar, det gjorde mig glad! :D

2 veckor kvar sen slutar jag jobba...

RSS 2.0