Max 17 dagar kvar på jobbet

Kom precis hem från en trevlig powerwalk med Linda. Det enda jag har i tankarna just nu är Thailand och Australien. Längtar som bara den nu!! Så fort jag sitter vid datorn så kollar jag antingen på bilder från tidigare Thailand resor eller på saker jag måste köpa innan jag åker. Ny ryggsäck, bikini, kamera, (sprutor).. Ska bli helt underbart att vara ledig i 4 månader!!!
Nu lämnade Linda mig precis så nu sitter jag hemma för mig själv och har inget att göra..tråk.
Sjukt fint väder så borde gå ut igen, men alla jobbar å vill inte gå runt själv på stan.

Har hittat ett ställe där jag gärna gör ett visarun. En ö utanför Malaysia, Langkawi.



Nuu blir det åka av!!

Nu har jag bokat min Thailandsbiljett!!! Jag flyger ner dagen efter damerna, 6e november, och hem den 6e december. Ska bli så naaaaahjs :D


Helgen har varit kul haha. Vi hade korvutdelning på byggmax i lördags men jag slapp jobba så det blev en kort sväng på stan i fredags, dock slog tröttheten till så jag var hemma i bädden vid 1 och var väldigt nöjd med det. Sen igår så var Helena döseg och bara låg och glodde på gossip girl, men jag och Jan Michael tog oss iallafall ut och käkade lite, svingod pasta på vårat närmsta café, Töyen levererar! Jag fick ett infall också och stack ner och klippte mig igår, väldigt bra initiativ. Behövdes.

Haha sen kom kvällen och då tog det helt av. Vi lyckades inte hålla ihop utan festade på var sitt håll, alla hade skitkul om jag uppfattat saken rätt och detaljerna kan vi ta en annan gång! Idag har vi hängt alla fyra i en hög i sängen och bara garvat åt varandra. Dom har lagat egen pizza och jag fick äntligen min sushi som jag har längtat efter hela veckan. Så vi mår bra allihopa.


Juste jag köpte en räv i veckan :D


böghög



I veckan väntar sprutor, kvällsjobb, kanske lite mer thailandsplanering och...matlagning. Vi har blivit fantastiskt dåliga på att laga mat på senaste tiden. Har i och för sig just insett att jag ska visa mig i bikini om sex veckor, så det kanske är lika bra att sluta äta helt? :) hehe


1 baht är 0.19 nok

det gillar vi

:)

hadä!

Kollektiv med søppelsvenskar

ja då har man städat klart hela lägenheten. Tog bara en hel dag.. Här är lite bilder för er som är intresserade över hur skitiga vi är och hur duktig jag har varit.

Före



Efter

Fiiint!:D

Nu har vi bokat om biljetten också. Så vi stannar i Hongkong i 5 dagar!! Weeeii!

en månad kvar bara...

Ja då är det bara att börja räkna dagarna, för snart lämnar jag Oslo för den här gången. Känns riktgit konstigt, har bott här i över ett år så ska man bara lämna det så där. Men jag tror nog faktiskt att jag kommer att komma tillbaka, sommarjobb eller bara hälsa på, något blir det iaf.

Bokade biljett precis nu, den 19e oktober tar jag tåget till Sthlm. Är bara lite orolig över hur jag ska få med mig alla saker. Men det får lösa sig på något vis. Mamma och pappa hämtar förhoppningsvis upp mig på tågstationen.

Annars är det mesta som vanligt här. Gick ut en sväng efter jobbet i fredags och i lördags jobbade jag bara lunch så då åkte jag hem till Julian och åt tapas på kvällen. I söndags var vi mest hemma, Linda var ute och socialiserade sig men jag och Helena satt hemma och stirrade.


Fina människor! <3

våra dagar är räknade

Vi fick mail av Eivind i förrgår där han meddelade att han flyttar tillbaka till Norge och att han säger upp lägenhetskontraktet. Två månaders uppsägningstid så den 15e november är vi hemlösa. Eller egentligen tidigare, iallafall om han går med på det, för iochmed att vi sticker till thailand i början på november där så frågade vi om han inte kan ta lägenheten redan då så vi slipper en massa klydd med överlämnande och sånt.. Men men.
Det var ju inte alls planen från våran sida, vi hade ju tänkt ha kvar lägenheten så att den fanns kvar när Helena kommer tillbaka efter resan plus att Jan-Michael och jag skulle ju bott här under tiden, men nu får vi hitta nån annan lösning. Det ordnar sig alltid, på så vis är ju iallafall den här stan oerhört mycket bättre än Stockholm, det går alltid att lösa boendet. Fattar inte egentligen hur det kan va så stor skillnad på att hyra ut i andra hand här än hemma, hemma behöver man ju antingen känna den man hyr av eller ha fast jobb och hundra referenser och helst ska man väl vara 50 och stadgad och chef eller nåt för att folk ska tro att man är vettig. Här kom vi ju liksom och sa att jo ja vi har ju jobb så vi ska kunna betala hyran, och vi är trevliga tjejer så det går bra :) Och så gick det bra.


snart är vi hemlösa

Annars på västfronten intet nytt. Helgen är planerad att bli lugn för min del, jobbar och sedan ska vi ha tacokväll hos chefen på lördag.. Har två kollegor som slutar nu så det är synd, det är himla bra pojkar.

Och till er som undrar (jaa det gör ni ju) om min nyinköpta träningsdvd som jag skulle börja köra med i måndags.. Jag köpte ju fel. Tydligen så är dvder kodade olika beroende på vart i världen dom är släppta, och jag lyckades självklart köpa en som bara kan spelas upp i amerikanska dvdspelare. Men en ny är på väg så snart kommer det! Ska ta mitt första krillpiller nu iallafall, det blir man ju smart smal och snygg av oavsett så jag kanske inte ens behöver börja träna då? :) Eller hur Helena?


haha nu ska jag gå till jobbet hadääää

Tack för världens bästa födelsedagsfest!!

Årets bästa fest utan tvekan!! Trots snorig näsa och ett sprängande huvud, tur att man har bra vänner som får en att glömma jobbiga saker ibland. På fredagen fick jag tyvärr inte mycket gjort. Hade tänkt åka och säga hej till alla på Kung Carl. Men mådde allt för dåligt så låg bara hemma i soffan hela dagen. Linn och iaf och gjorde mig sällskap på soffan. Sen på lördagen så åkte jag och Helena in till stan för att gå på möte med Killroy. Riktigt bra gick det, nu är visum fixat och resan är nästan bestämd. Sen åkte vi hem för att göra iordning allt till kräftskivan. Linda hade köpt balonger och serpentiner, så pysselhelena var i fullfart när vi kom hem. Vid 7 tiden började folket droppa in och jag fick många fina presenter. Grymt tacksam för mjukisdressen jag fick av meffemuff familjen, det är dom enda kläderna jag har haft på mig de senaste dygnen. Hela söndagen gick åt att kolla på en hel säsong av Solsidan som jag fick av mina fina rumskompisar. Fick en mp3 av Petra och Tove som kommer att komma till bra användning på resan. Plus att den redan var full med bra musik och dom finaste och fulaste bilderna. Madde sjöng för mig så att alla började gråta, du är bäst!!

Ja sen bara fortsatte festen med riktigt god stämning!!

bilder kommer om ett tag!
puss å kram!


perfekt tajming..eller inte

Självklart ska man gå och bli sjuk lagom till den helgen man har längtat efter såå länge. Så idag ligger jag hemma på soffan och hoppas på att huvudvärken ska försvinna och halsen ska bli bra. Blir bara så jäkla irriterad att det här ska komma nu den här helgen utav alla. Men det är väl så det är, så fort man är ledig så blir man sjuk. Typiskt.
Aja jag har bestämt mig för att vara frisk till imorgon!

Min födelsedag var iaf helt underbar!! slutade tidigt på jobbet så gick vi ut ett par stycken på tisdagsklubben, Fugazi. Här är lite bilder.








ANNIKA! GRATULERAR MED DAGEN!

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JAA MÅ HON LEEEVA UTI HUUNDRADE ÅÅÅÅR

Jag har inte träffat födelsedagsbarnet idag (eller födelsedagsgrisen som Jens upplyste mig om att man säger i skåne... eh iallafall) och lär tydligen inte göra det heller förrän hon dyker ner brevid mig i sängen i natt. Positivt = jag är AStrött och skulle behöva gå och lägga mig typ nu. Negativt = som den sanna födelsedagsfiraren jag är (jag tycker att det är viktigt!) så blir det varken pakethög, tårta eller sång idag då... dåligt! Dock ska vi fira något djävulskt i helgen så jag får ta igen det då och visa vart skåpet ska stå.

Förra året var vi utfattiga och bodde hos Fläskebokillarna, kommer ni ihåg? Åt spagetti carbonara till middag och tyckte att det var lyyyx.. vilket det också var jämfört med fisbullarna och nudlarna vi åt alla andra dagar då.

Hursomhelst, bilder!

Skönsång på 21årsdagen


1 år sedan!


Koooos


Idag har jag som sagt inte sett fröken ifråga så jag har ingen bild på henne men igår lagade vi pannkakor och då såg hon i alla fall ut såhär...



Förhoppningsvis är hon lika glad idag och har haft en bra dag på jobbet!


GRATTIS!! HOPPAS DIN DAG VARIT STRÅLANDE!

7 sep, den dagen villar vi!! :)

Vaknade imorse och kollade på mobilen, såg att jag tydligen fyllde år idag. När man var liten räkanade man dagarna ett halvår innan och skrev önskelistor så att mamma och pappa fick ont i huvudet. Känner nog bara en person som fortfarande gör allt det där. Linda Gestblom, det är ju helt underbart!

Hade faktiskt tänkt fira lite idag iaf, även om jag jobbar ikväll. Det får bli en utgång efter jobbet, hoppas bara på att alla andra tycker att 7 sep är en lika bra dag som jag tycker.. Tveksamt.

Men på lördag blir det iaf ordentligt firande i Stockholm med en MASSA vänner!!! Helt underbart lääängtar!!!


4 stycken på 47 kvm!!! ....


Yes numera är vi ju 4 stycken i våran kära lägenhet på Töyen! Vi har ju fått oss en ny sambo som bland annat kallas för snurresprätt, nörden & Häxan...

Så nu är han en av oss söppelsvenskar, som han själv har kallat det för.

Så nu är det fullt liv här hemma, med häxgrytor och andra bravader. Om det är mysigt!!
Vi har det så bra så :)


   

 
 

                       Yes här har ni våran snurresprätt! :)








Halllåå folkens!

Som ni vet så lever vi!
På fredag kommer vi tillochmed till Stockholm och hälsar på. Det blir födelsedagsfirande för mig hemma i villan med kräftor. Ska bli grymt skoj!

Jag och Helena har bokat biljett till Thailand och Australien nu. Så den 5 nov åker vi till Thailand och den 6 dec blir det av till Australien. Någon som är avis?? :D

Så nu väntar vi bara in tiden, mina uppsägningspapper är inlämnade så det är bara att jobba ihjäl sig innan man åker.




Lite bilder om ni inte kommer ihåg hur vi ser ut!
kram på er!

vi lever!

Heeeeej allahopa!

Vi lever! Och andas!

Bloggen gör ju inte riktigt det dessvärre men nu kommer ett litet inlägg iallafall så får vi se om det blir flera.


Vi jobbar och sliter som vanligt alla tre, men snart är det slut på den här vardagen. Helena och Annika har beställt sina biljetter för att dra ut och resa, den fjärde november bär det av till Thailand en månad och sedan ska dom till Australien. Min plan är att haka på till Thailand men jag tänkte inte stanna längre än typ en månad. Jag har inte bokat några biljetter än, men det kommer... Vad det blir efter det är inte helt hundra heller. Vi håller på för fullt å diskuterar hur vi ska göra med lägenheten osv. Det löser sig!

så det var världens kortaste lilla inlägg iaf men man får ju inte gå ut för hårt

hadä allihopa!

RSS 2.0