Soool!!

Nu sitter jag i fönstret och solar mig lite. Sjukt skönt!!
Ledig idag igen, börjar bli långtråkigt det här.. Men ska väl inte säga för mycket för snart jobbar jag väl som en idiot igen. Imorgon ska jag provjobba på Tjuvholmen Bar, det ska bli sjukt kul. Är tydligen riktigt mycket bokat så jag får ävl springa arlset av mig då. Å springa gjorde jag idag igen, känner mig sjukt duktig nu, tränat 3 dagar i rad nu. Sjuk träningsverk har jag också. Igår bjöd Linda på potatis och purjolöksoppa och jag på nybakat bröd. Riktig lyx middag!

Ikväll ska gamla sambo gänget träffas igen!! Vet inte riktigt vad vi ska göra men något med mat blir det säkert.

Riktigt skönt med soool!!!:D :D



Sjukt snygga tjejer!
Ikväll återförenas vi! <3

Flyttkaoz

Flyttkaoset!
Iallafall för mig. Hajar inte hur Annika lyckats packa upp allting redan? Tror hon har slängt alla sina kläder för det ligger knappt nåt i garderoben heller. Helt klart skumt!

Jag har iallafall fixat en byrå som ska hämtas imorrn så vi har nånstans att ha underkläder, sen funderar jag på en sväng till ikea för att inhandla ett sånt klädräcke eller vad det heter, sån stång bara iallafall 175 spänn kan man ju leva med. Och så lite galgar på det så ska det nog gå bra det här! Sen ska man bara få rutin på resten av livet igen, jag har inte tränat eller ätit nåt speciellt nyttigt på senaste tiden. Varför plåga sig när man kan gotta sig? :) Hehe

Sverige och bröllop i helgen, kuul och jag hoppas att min kavaj passar till klänningen som jag tror att den gör..

Shit den här veckan är för kort.. Måste hämta mina sista grejer på Birkelunden också, en IKEAkasse som väger ungefär hundra kilo. Vete faaen hur jag ska få med mig den men jag måste hämta den för jag måste omvärdera och ta med mig mer saker till värmland som får åka hem till Stockholm.

Jag babblar. Som vanligt.
Ordbajsare av rang!
hehe
hade folkens
puss

Nya lägenheten

Då var vi inflyttade.
JÄtte fin lägenhet har vi också. Mitt och Lindas är lite av ett flashigt flyktigläger, med endast två tunna madrasser på golvet. Men guud så gott vi sov inatt, så det går ingen nöd på oss.
Just nu är jag sjukt nervös, ska nämnligen gå och provjobba på Sjömagasinet snart. Jag vet att jag jagar upp mig själv alderless för mycket. Men kan verkligen inte slappa av..







Da var det slut med Australien for den har gangen

Vet att vi har varit vardelosa pa att uppdattera har pa bloggen. Men det har varit riktigt intensivt resande efter nz. Men detta har hant:
Hyrde campervan med Linus och Victor
Korde ca 250 mil pa 20 dagar
Sag delfiner i Noosa
Var ute och korde fyrhjulsdriven bil pa Fraserisland
Seglade i whitsundays
Festade i Airlie Beach
Sov en natt i Ayr dar alla verkar hata manniskor
Gjorde av med alderless for mycket pengar i cairns pa shopping
Atit rikigt god skaljdjursmat
Sett krokodiler
Fastnade i oversvamningarna strax innan Cairns

Nu ar det tyvarr slut med australien for den har gangen. Vi tackar for oss och beger oss vidare till Hong Kong.

Pusss snart ses vi!!


RSS 2.0