bring on the elektriker..

men KYLEN OCH FRYSEN får gärna vara igång när man sover... ankan bankan! strömmen ska va på!



hursomhelst

jag fick sovmorgon imorse, fantastiskt skönt var det och jag var pigg och på bra humör när jag åkte till jobbet. behöver bara titta på naglarna för att bli glad, ja, så fina är dom. ja jag är tokig i mina nagellack. ja, det är okej om ni tycker att jag är knäpp.
jobbet gick segt, inte så mkt att göra, men jag borrade lite och trixade.. hehe och så hittade vi lite prisskyltar som skulle vart uppe på väggarna helst för ett tag sen, men dom åker upp imorrn!
på hemvägen pissregnade det vilket det visserligen gjorde till och från hela eftermiddagen, och när jag kom fram till huset så såg jag att det var mörkt uppe i lägenheten och så tänkte jag att hoppas hoppas att bumbi kollar på nåt på datorn med lamporna släckta, eller har tagit en liten tupplur, eller... självklart var hon inte hemma. och jag hade ingen nyckel. lyckligtvis för mig så kom det en annan tjej samtidigt som skulle in i trappuppgången så jag kunde sitta inne och vänta iallafall. ringde helena för att kolla vart hon var, stackarn var så trött så hon var gråtfärdig och stod och väntade på sin kollega som prompt skulle ha ett sälj till för att vinna en ipod, och dom får ju inte stå själva så hon stod kvar med honom... men när jag ringde så bestämde hon sig för att dra iallafall. förstår henne, hade inte velat stå ute i regnet på jobbtimme 11 för någon annans skull. så efter en halvtimme av musik och mobilspel i trapphuset så kom hon hem och vi fick lite mat och nu har hon stoppat ner sig i sängen.

Imorgon ska jag bara jobba till 11, sen är frågan vad man hittar på resten av dagen. Har jag tur så är Annika ledig, annars får jag leka sjäälv.. kan ju alltid måla om naglarna!



EMEN GUD jag googlade precis "trasig frys" för att hitta en passande bild till det här, OCH DÅ GICK STRÖMMEN IGEN. blahhhhhhhhh nu mailar jag Eivind så får han fixa hit en elektrikter. Inte okej!

DIN KOMMENTAR SÖTNOS

Skriiiiiiiv!

Ditt namn plz:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (den kommer inte synas)


Din blogg:


Och vad var det du ville säga?

Trackback
RSS 2.0