näradöden i tunnelbanan!

Nu är det fullt här! Helena kom hem samtidigt som jag kom från jobbet och har babblat oavbrutet sen hon klev in i lägenheten. Det känns lite som att det kom fyra pers till, men det är bara Bumbi :D

Jag har varit igång sen åtta imorse, jobbade i en kantine nånstans en bit bortanför majorstuen, väldigt skönt ställe, litet, lugnt och inte så mycket folk. Vi blev klara en timme tidigare också, så jag slutade två och tänkte åka hem och hänga lite med Moa och Stephanie innan teleperformance. Men på tunnelbanan mellan majorstuen och nationaltheatret så vet ja inte riktigt vad som hände, men tåget krängde till och det började flyga massa gnistor utanför fönstret på ena sidan av vagnen och det fortsatte medan vi åkte i tunneln. Sjukt läskigt, det såg ut som att det var väggen på tåget som slog i väggen på tunneln men det kan ha varit något på spåret också. Hur som helst så kändes vägen fram till nationaltheatret väääldigt lång för tåget bromsade inte in eller nånting, och gnistorna flög och det kom rök och det gnisslade och skrapade som fan. Och sen slocknade hälften av lamporna och jag trodde lite att det skulle börja brinna eller nåt och att vi skulle bli instängda i en tunnelbanetunnel och dö. Men vi kom fram till nationaltheatret och det rök som fan från spåret, precis i vagnfästet på den vagnen jag satt i, men folk satt kvar å var helt lugna å javettefan. Jag gick av iallafall, tänkte inte åka vidare med det där tåget! Men det åkte inte vidare, det var stopp i tunnelbanan halva eftermiddagen sen. Sen mötte jag upp Sofie som precis hade sett polis och ambulans hämta upp en död människa (uteliggare trodde hon för det låg massa uteliggargrejer runtomkring där) vid Stortinget.. så det var en händelserik eftermiddag!

Och på teleperformance så stod klockan still och jag sålde ett avtal å skickade två kuponger till en snurrig gubbe på nån ö som hade ett hus å betalade sin döda pappas elräkning å javenevad. Jag vart helt spattig, pigg i huvudet och skakigtrött i kroppen, tror det var blodsockerfall efter vaniljchaitéet jag drack medan jag vändade på Sofie..

Nu sitter vi i soffan och glor tv, Moa och Stephanie gick precis och la sig, jag blir nog den som får klämma ner mig mellan dom om nån timme. Trångt men mysigt?

Nuu har jag skrivit för långt igen. Hoppas ni har det bra där hemma!
puuuuuuuuuuuuuuuss

DIN KOMMENTAR SÖTNOS

Skriiiiiiiv!

Ditt namn plz:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (den kommer inte synas)


Din blogg:


Och vad var det du ville säga?

Trackback
RSS 2.0