Handfatet

Fredag kväll fotades det inte så mycket.
Men som sagt så hade vi fest här med jobbarkompisar från mitt och Helenas jobb, vart Annikas vänner höll hus vet vi ej??
Det vart jävligt trevligt men sen när vi såg hur det såg ut i badrummet så var det ju inte så jävla trevligt längre.
Alltså jag fattar inte hur man kan göra såhär hemma hos nån och inte säga nåt. Eller jo det fattar jag visst för säger man nåt så får man betala för sin tabbe själv, säger man ingenting får lägenhetsinnehavarna själva lösa situationen.. ja. Jag ska visa.

Såhär ser vårat handfat ut i nuläget.















Vad faen gör man åt det här???? Vi vågar knappt peta på det för att vi är rädda att det ska ramla ner.. Och det är INTE vårat fel att några kompisars kompisar får för sig att göra godknowswhat på vårat inte så jävla stabila handfat. Och självklart inte våga berätta det sen. Alltså.. ah nä jag är bara skitarg.

DIN KOMMENTAR SÖTNOS
Postat av: Maria

Det där måste ni fixa snarast!!

Annars kanske det blir värre!

Inte kul...

Ta inte hem folk som inte kan ta ansvar.

2009-10-05 @ 13:48:01
Postat av: MissAnki

Åhhh nej fy fan va irriterande !!! Men ha inte massa folk ni inte kan lite på i lägenheten då den inte är er tjejer.... :(

2009-10-05 @ 17:57:08
URL: http://www.finest.se/MissAnki
Postat av: Klimakteriehäxan

Det där såg inte roligt ut- vad har ni för kompisar egentligen? utan tvekan åker ni på att fixa detta. Och den som åstadkom förödelsen har ju uppenbarligen märkt det. Samt är rökare. Och åtminstone någon inblandad är tjej, för det är läppstift på fimparna.

Läge att ta ett varv med de s k kamraterna kanske??? samt bjuda hem folk lite mer selektivt framöver. Med mindre alkohol, det är också ett skitbra tips. Vet att detta låter grinigt, men fejs it, girls, det där måste fixas.

2009-10-06 @ 19:31:50
URL: http://www.klimakteriehaxan.blogspot.com
Postat av: Linda

Vadå för fimpar? Vad pratar du om?

2009-10-06 @ 22:08:53

Skriiiiiiiv!

Ditt namn plz:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (den kommer inte synas)


Din blogg:


Och vad var det du ville säga?

Trackback
RSS 2.0