Tillbaks på jobb

Hallå!!!

Kom hem i måndags efter ett par dagar i Amsterdam! Mysig stad, helt okej party och god mat :)
Har ätit världens godaste kött på en Argentinsk resturang!
Amsterdam är en härlig stad :)

Flyget hem gick inte förens ca kl 21.30 och vi var tvugna att checka ut från hotelet kl 1.. Så då hade Alf en bra plan på att vi skulle till flygplatsen och hänga där hela dagen. För tydligen så ska dom ha värsta köp centrumet där med casino och resturanger och affärer osv..  Men när vi väl kommer dit så får vi ju självklart inte checka in förens om inte mer en 5-6 timmar så där fick vi sitta och vänta.. Fanns affärer, resturanger och sådant där ute också. Men inget som var direkt vidare kul. Så när vi äntligen hade suttit där ätit massa mat och bara spelat kort så fick vi äntligen checka in. Äntligen skulle vi få gå in där och kolla i affärerna och Alf skulle äntligen få sätta sig på ett casion. Men icke sa nicke... Självklart har dom spärrat av in till allt det där, så vi fick inte ens gå in där.. 
Så allt som fanns i våran lilla vänte hall var en liten sketen kiosk... Så där stod vi på andra sidan glas rutan och tittade in på alla andra som befann sig på den andra sidan.. 
Så efter all den tiden vi tillbringade på flygplatsen kunde vi ha utnytjat på Amsterdams gator!
Men men vi tog oss ut och åt ännu mer, och självklart var det Burger King! 

 
Kom hem kl 12 senare på  kvällen så somnade strax innan 1, så vart inte många timmars sömn där inte..

Men men dagen på jobbet efter det började bra.. Jag och Max på mitt team vart klara tidigt så¨när vi slutade kl 18.00 så bjöd jag med honom hem hos mig på lite mat och så kom Nicole förbi också :)
Klyftpotatis, kycklig, sallad och Tzatziki!!! MUMMA Och så kollade vi på New Moon :)

Idag är det onsdag och jag fick en ny på mitt team idag.. Skit glad och rolig tjej, gick jätte bra för henne så detta kommer nog bli bra :) Frisör är hon också, helt okej för mig :D Mitt hår behöver sig en klippning!

Kom hem lite efter halv 8 och lagade köttfärsås och spagetti med Ankan :)  Nu ska jag hoppa in i dushen och sedan blir det sängen med min kära twilight book <3 :D


God natt// Helena

DIN KOMMENTAR SÖTNOS

Skriiiiiiiv!

Ditt namn plz:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (den kommer inte synas)


Din blogg:


Och vad var det du ville säga?

Trackback
RSS 2.0