Bondi Beach

Är helt underbart!!! Livet är är helt okej för min del.
Träffade på Emmis från gamla handbolls laget hära. Sen dök det upp två tjejer från farsta också.. En gammal "bekant" från hemma. Vi har väl stött på henne någon gång man var 13 eller nått, men de var skoj ändå :)
Vi var har vart ute på en stor nattklubb i Sydney som heter Ive! Jaz z hade tydligen vart där veckan innan,  fast på inne 6 etasj där det e luuuxuus!!

Annars har vi mest bara slappat vi stranden, spanat på surfar killarna,livräddarna och bara bättrat på brännan lite!
Hängde ett gäng nere på stranden i söndags å grillade såg solnedgången och drack vin! Sen vart det lite gitarr spelande när vi kom tillbaks till hostelet,men efter inte alls länge fick vi välja om vi skulle sova eller fortsätta festen på stranden.. Redan kl 9 skickar dom bort folk från uteplatsen där, rätt så tråkigt.

En kille på vårat hotel som heter Erik hade hyrt bil. Så vi hängde med på en liten tur till Blue montains!! Herregud för vilken fin utsikt som ni kanske ser på bilderna nedanför! Där såg vi bland annat the tre sisters!

Imorgon kl 6 på morgonen åker vi till Adelaide för att träffa våran kära australiska vän vi träffade för 2 år sedan i Thailand. Han ska ta med oss på camping och så kommer vi få åka wakeboard! Kommer bli sjukt kul.

Så vi snålar med pengarna och hänger i Eriks rum tills vi åker!!

Vi har det hur bra som helst!!!

// HELENA

DIN KOMMENTAR SÖTNOS

Skriiiiiiiv!

Ditt namn plz:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (den kommer inte synas)


Din blogg:


Och vad var det du ville säga?

Trackback
RSS 2.0