Sydney, Bondi

Hallooo! Nu ar vi framme i Sydney. Sjalvklart ska det bli lite action for mig och Helena nar vi reser. Nar vi kom till flygplatsen i Bkk sa var tydligen vara biljetter installda. Som tur var sa tjejen vid inchekningen det till oss nar hon hade fixat in oss pa planet igen. Annars hade vi val skitit pa oss (vilket vi typ gjorde anda eftersom det tog san tid och enligt min thailandska sa lat det inte positivt nar hon pratade i tel). Men allt loste sig tillslut, efter lite krig med nagra ryssar var vi antligen inne pa gateomradet.

Igar var vi ute och turistade i hela Sydney. Kollade pa operahuset, gick langst hamnen, var pa Sydney akvarium, promenerade i botaniskatradgarden (toyen botanska kan slanga sig i vaggen i jamforelse).

Idag kom vi till Bondi beach for att soka boende till jul och nyar. Det skulle tydligen vara omojligt att skaffa, men Annika och Helena fixar allt dom. Sa nu ar det spikat, jul och nyar pa Bondi!!! Ska bli grymt kul! Idag har vi inte gjort allt for mycket, var ganska daligt vader nar vi kom hit sa vi har lagat en sjukt god kottfarssas och jag har varit ute och rort pa flasket. Livet leker med andra ord! Imorgon hoppas vi pa sol for da blir det beachen.

Peace!!
Puss kram!!

DIN KOMMENTAR SÖTNOS

Skriiiiiiiv!

Ditt namn plz:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (den kommer inte synas)


Din blogg:


Och vad var det du ville säga?

Trackback
RSS 2.0