Jul pa Bondi Beach

Hallaaaaa dar hemma!!
Efter lite om och men sa andrade vi varan returbiljett fran Adelaide till ytterligare 2 dagar. Cass och hans tva vanner tog med oss pa zoo dar vi fick halsa pa bla kangurus och koalabjornar. Kvallen innan bjod Cass oss pa en sjukt god kangurustek och vi bjod pa hemmagjorda kottbullar. Grymt bra att Ikea finns!!! Sillen och kottbullarna blev en riktigt hit, jag och Helena kande oss som hemma igen.

Nu ar vi tillbaka pa Bondi igen och har fatt traffa vara kara vanner fran Thailand och Bali. Vi bor ihop med tva riktigt trevliga killar en engelskman som ar otroligt svar att forsta och en riktigt trevlig fransman.

Pa julafton var det kanonvader sa vi gick ner och la oss pa stranden och stekte pa julskinkan lite xtra. Pa kvallen bjod vi pa kottbullar, brunsas, lingonsylt och sill. Men sallskapet blev inte riktigt som vi hade tankt oss. Engelskmannen tyckte tydligen inte att det var lika kul som vi tyckte och bestamde sig for att vara trotta!!?? Samma sak hande med vara tva svenska kompisar som vi traffade pa Bali. Men vi deppade inte allt for mycket over det, mer mat till oss. Men hittade 3 andra trevliga svenska killar pa varat hostel som var sugna pa kottbullar och varan franska roomie ville ata kottbullar han med. Sa vi blev ett litet gang anda.

Julafton nr2 var det fullt os pa stranden eftersom australienarna och storre delen av varlden firar den 25 dec.. 30 grader och sol, tomteluvorna var pa och granen stod pa plats mitt pa stranden. Sa lite julkansla blev det iaf. Den har gangen dok bade engelskmannen och svenska killarna upp. Fest blev det sjalvklart pa kvallen men alla pubar var stangda och efter ett tag blev vi bortkastade fran graset ocksa. Sa det slutade med att vi satt pa en bank utanfor en kebab. Ja utantvekan en julafton vi aldrig kommer att glomma!

Snart ska Victor och Linus komma till varat hostel och gora oss sallskap med lite ol.

Hoppas ni inte forvandlas till isbjornar dar hemma!
Vi ar pepparkakor! HA!








DIN KOMMENTAR SÖTNOS
Postat av: Karlsson

Fan vad fint! God jul på er! :)

2010-12-28 @ 18:23:01
Postat av: Linda

Det låter ju sjukt nice!! En annan har gått å blivit sjuk, så fort jag rör mig från under täcket så fryyyyser jag, fast rätt vad det är svettas jag igen! Underbart. Berlin imorron, hoppas ni har ett grymt bra nyår :)

puss på er

2010-12-29 @ 19:02:32
URL: http://oslojenterna.blogg.se/
Postat av: MissAnki

Åååhhh brudar så underbart ni verkar ha det, god fortsättning och Gott Nytt År. Antar det kommer bli en riktig brakfest imorgon. Kram

2010-12-30 @ 22:50:43
URL: http://www.finest.se/MissAnki

Skriiiiiiiv!

Ditt namn plz:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (den kommer inte synas)


Din blogg:


Och vad var det du ville säga?

Trackback
RSS 2.0