Leka med andar??

Hallu..

Igår kväll var jag med några kompisar från jobbet. Vi lagade tacos, drack lite röd vin och spelade spel. En helt okej kväll :) Vi hade ju planerat att vi skulle köra anden i glaset, så självklart skulle vi göra det... Hmmmm
Funkade inte till en början, folk var väll inte tillräckligt seriösa, eller så kunde man bara inte hålla sig för skratt! Det sistnämnda kan väll jag stå för till en viss del.. Så Jesper, Alex & Nicole får för sig att dom ska gå in på toaletten för att pröva om det funkar där.. Så där satt vi utanför och väntade.. Efter ett tag kommer dom ut och säger åt Jocke att komma in och där satt jag helt själv..

Efter ett tag kommer alla ut. Hela grejen hade tydligen funkat!!

Gick in en snabbis med Jesper och prövade på jag med.. Och jaa det funkade.. Tror inte Jesper bluffade där, annars är han bara tjock i huvudet!!

Så det var väll lite små läskigt...

Idag så drog vi på bio och kollade på en skräckis!!! Of course!! Självklart handlade den om andar. Och en sak dom då tog upp var att man inte skulle försöka ta kontakt med dom. För man öppnar en port åt dom typ och om dom blir arga eller nått så är det ju inte så bra..

Så det kom ju sådär lagom efter att vi hade kört anden i glaset.. Fast man har ju hört sen tidigare att man inte ska göra det, så om det skulle hända något så får vi väl helt enkelt skylla oss själva.. :P

Jaja nog om det, men nu är det slut lekande med andar!!!!!!!!!!!!!!

Hoppas ni alla sover så gott i natt!!!!

PEACE// Bumbi

DIN KOMMENTAR SÖTNOS

Skriiiiiiiv!

Ditt namn plz:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (den kommer inte synas)


Din blogg:


Och vad var det du ville säga?

Trackback
RSS 2.0