Vad ska vi göra nu då?

Failsöndag.

Jag och Annika gick upp vid tolv, käkade frukost och tittade ut och det var stråååålande solsken och jättefint. Så vi hoppade i shortsen och solbrillorna och satte oss på caféet som ligger precis vid oss, jätteskönt i kanske 40 minuter eller nåt, sen försvann solen och vi vände hemåt.. så tänkte vi att vi skulle gå in och köpa nåt bra att äta till middag, men efter att ha gått runt som två hjärndöda höns i en kvart i mataffären som är på kanske 50m2 så gick vi därifrån med ett paket toapapper och ett beslut om att vi käkar sallad till middag, och att vi redan har allt hemma. Suck.


Sen så hade vi tänkt att vi skulle gå på bio ikväll och se Sex and the city 2 eftersom att den har ju haft premiär, men norrmännen är ju efterblivna för här har den inte alls haft premiär utan det är nästa helg. SUCK. Så nu vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag ska väl försöka hitta en cykeljävel. Min väckarklocka har ringt 04.50 hela veckan och jag har börjat dagarna med 40 minuters promenad mellan tåget och jobbet, och även om det inte har varit lika hemskt som det låter så behöver jag verkligen ha en cykel.


Helgen har varit lugn, i fredags var jag förbi hos Sofie en sväng på filmkväll, men jag sov mest. Igår gjorde jag inte ett skit, satt hemma i soffan och tittade på Jersey Shore. Värdelöst program. På kvällen så skulle jag mött upp mina jobbarkompisar men dom bangade ur i sista sekund så då fick jag vackert sitta och vänta på att Annika skulle sluta så att jag kunde åka till henne. Sen satt vi iallafall på terrassen och fick prova nya drinklistan för 69 kr/drinken, några otrooooligt goda drinkar fick vi och det är ju iochförsig lite dumt, för det är ju inte så jätteekonomiskt att bara vilja dricka drinkar hela tiden. Det var trevligt iallafall.

Nästa helg blir iallafall kul, jag ska ju till Göteborg och träffa Linn och gå på Liseberg! Haha jag är astaggad, Liseberg var länge sen. Kul kul kul! Så förhoppningsvis går veckan lika fort som alla andra veckor har gjort, maj har verkligen försvunnit galet snabbt.

DIN KOMMENTAR SÖTNOS
Postat av: MissAnki

Ååhhh SATC 2 var så bra försök få med lilla syster yster min om hon är i Norge hon behöver uppmuntras lite tror jag.

By the way gå in och rösta på min frisyr...skriv bara Nr 5 i kommentarfältet ;)

http://beatas.se/rosta-pa-din-favoritfrisyr

Many thanks

2010-05-31 @ 11:03:17
URL: http://www.finest.se/MissAnki
Postat av: Linda

Klart hon ska med! Nu blir det ju inte förrän om två veckor iochmed att både jag och Annika är borta nästa helg, men det ska vi ordna!



Jag röstade på dig också :)

hadä :D

2010-05-31 @ 11:08:21
URL: http://oslojenterna.blogg.se/
Postat av: Klimakteriehäxan

Jag tänkte också gå på SATC2 - men hu såna superusla recensioner den fått - ÖVERALLT!!!!

fast skorna är säkert fina ...

2010-06-02 @ 10:09:27
URL: http://www.klimakteriehaxan.blogspot.com
Postat av: Lanja -

Vill du få tusentals besökare till din hemsida helt GRATIS!?Daaah, vem vill inte?!



Rekomenderar er stark att bli medlem på http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lanja (!!) Statestiken & kommentarerna kommer Direkt! Haha det är sant! Varit medlem på den ett bra tag nu, och som sagt har jag rejält många läsare! Så.. varför inte dela med mig av mina secret-tips?! Nu när jag faktiskt inte behöver dom längre! Du blir lätt medlem http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lanja.



Lycka till.. ;)

www.lanjas.blogg.se

2010-06-02 @ 10:18:32
URL: http://lanjas.blogg.se/
Postat av: Linda

Se där. Våran första spamkommentar. Oslojenternas första steg mot herravälde över bloggvärlden! Blondinbella och Kissie, passa er!

2010-06-08 @ 21:08:04
URL: http://oslojenterna.blogg.se/

Skriiiiiiiv!

Ditt namn plz:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (den kommer inte synas)


Din blogg:


Och vad var det du ville säga?

Trackback
RSS 2.0