Framme!!!!

Da var vi framme i Thiland, just nu ar vi pa Phiphi. Vadret ar tyvarr inte det basta men vi lag pa stranden idag anda och jag ser redan ut som en tomat. Tyckte att jag var duktig med att smorja in mig men tydligen inte. Har istlallet fatt roda flackar overallt. Riktigt snyggt!! 

Resan gick valdigt bra for mig och Helena, men sjalvklart ska det vara lite action. Trots 5 timmar i London fick vi springa till planet. Vi lyckades ta oss till fel gate, flyget hade nastan samma flightnr och gick samma tid till bkk. Sjalvklart skulle vi till helt andra anden av terminalen. Men eftersom vi ar sa valtranade sa lyckades vi ta oss fram i tid.

I Bkk bodde vi pa Khaosan road och forsta kvallen spenderade jag och Helena med Helenas mamma och hennes thaivanner. Det var jatte trevligt, vi blev tvangsmatade och sjong karaoke. Sen tog vi var forsta massage.

Sondag morgon motte vi upp Pao (pappas jobbarkompis flickvan) och akte till Chatuchak market. Jag och Helena var valdigt trotta efter ca 4 timmar pa marknaden och ville val igentligen aka hem och vila. Men inget sadant skedde, vi var klara och tillbaka efter 7 timmar pa markaden!!!! Vid klockan 7 kom Linda och vi skyndade oss ivag sa snabbt som mojligt till en restaurang med Pao. Hon tog oss till en jatte mysig thairestaurang vid floden och bjod oss pa en underbar middag. Sen akte vi tre tillbaka till Khaosan road och gick ut och socialiserade oss.

Ikvall ska vi val ata nagon god thaimat och sedan tvinga upp Helena i thaiboxningsringen mot en forhoppningsvis svag motstandare. Onska oss lycka till!

Far se om det dyker upp nagra bilder snart, inte varldens snabbaste datorer har.

Hoppas ni fryser dar hemma, vi har det valdigt bra har i varmen!
Puss o kram!!!


DIN KOMMENTAR SÖTNOS
Postat av: Yey

Hahaha gillar att skriver thai om allt, du har kanske inte kommit in i semesterlivet ännu :) tänk på att thai-vänner, thaimat, thaiboxning, och thairesturant egentligen bara är Vänner, mat, boxning och resturang för thailändarna :D haha. Svenskvänner har man annars ett par stycken..

2010-11-10 @ 21:57:15

Skriiiiiiiv!

Ditt namn plz:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (den kommer inte synas)


Din blogg:


Och vad var det du ville säga?

Trackback
RSS 2.0