semasker!

Sodarja!

Nu ar vi pa koh pangan. Efter fyra (eller var det fem?) natter pa phiphi sa tog vi en svang over till Railey bay och Tonsai beach som vi hade hort skulle vara valdigt vackert och mycket mer lugnt an phiphi. Stamde bra! Vi bodde i en liten bungalow uppe i djungeln som bara hade elektricitet mellan 6 och 12 pa kvallen, traffade en svensk tjej och en australiensisk (?) kille som var trevliga och hangde mest runt. Paddlade kajak over till Railey beach och runt vid klipporna dar, det var javligt coolt! Sma grottor och grejer man kunde paddla in i. Den mesta fysiska aktivitet jag har utfort pa lange!! Eller kanske inte forresten, vi var faktiskt uppe pa view pointen pa phi phi dagen innan, det var en fantastiskt massa trappor och uppforsbackar.

Beachen har pa koh pangan ar typ helt uppaten av tidvattnet eller nat, enligt Annika o Helena var det inte alls sahar tva ar sen men jag vet inte, hur som helst sa tog vi iallafall en taxibat over till en strand en bit bort och har legat dar hela formiddagen. Bra vader, ganska stora vagor och valdigt lugnt pa den stranden! Skont, riktig semesterkansla.
Det ar over lag inte alls sa mkt folk har, jag ar an sa lange inte jatteimponerad av phangan men sa mkt som Helena hypat det kanske det inte ar sa konstigt?? Det kommer dock, tror de borjar trilla in seriost med folk imorrn.

Forsokte med bilder nu men det tar san javla tid sa jag pallante! Men vi hors folkens vi har det bra :)
PUSS


DIN KOMMENTAR SÖTNOS
Postat av: ulla Nordin

Lyckliga gatan.... är inte här i Nässjö. Nä här nästan is. I mg kväll blir det en hästutställning på Riddersbergs Ridhus. Jag deltar med ett 10-tal bilder. Ha det bra i världen

Farmor Ulla

2010-11-18 @ 17:36:55

Skriiiiiiiv!

Ditt namn plz:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (den kommer inte synas)


Din blogg:


Och vad var det du ville säga?

Trackback
RSS 2.0